• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela su prva "šuškanja": Ako Bogdan odluči da ode iz Kingsa, tu su NIKSI!

Autor mondo.rs

Da li bi to bila dobra sredina za njega? Ne cvetaju ni njima ruže...

Sve više i više se šuška o statusu Bogdana Bogdanovića!

Srpski reprezentativac će narednog leta postati "ograničeno slobodni agent", a s obzirom na to da postaje sve jasnije da neće prihvatiti ponudu Kingsa (52 miliona dolara/četiri godine) za produžetak saradnje, jedna od realnih mogućnosti jeste trejd u toku sezone...

Možda će vas zanimati

Bogdanoviću se ne dopada što je i u ovoj sezoni "šesti igrač", i to posle impresivnog Svetskog prvenstva, tako da "opipava puls" tržišta i izgleda ima prve interesente.

Kako prenose američki mediji, prva franšiza koja je stala u red za Bogdanovića jeste ona čuvena iz Njujorka - Niksi! Oni su već godinama u velikim problemima, ne uspevaju da privuku velika imena, a Bogdanović im je "zapao" za oko i razmišljaju da se uključe u trku za njegov potpis.

Isti izvori navode da nisu još potpuno "zagrizli" za njega, i da ne razmišljaju o njemu trenutno u pravcu trejda, ali da će razmotriti sve opcije i pratiti njegove igre.

S druge strane u Sakramentu se nadaju da će uspeti da ubede Bogdanovića da je za njega Kalifornija najbolja sredina i da uloga "šestog čoveka" ove sezone odgovara njegovim kapacitetima, dok će morati da mu ponude više novca i više prostora - ako ga i dalje žele u Kingsima.

Poznato je da je Bogdanović loše ušao u sezonu, u prvih pet mečeva sezone je šutirao loših 27,8% iz igre, ali u prvoj pobedi Kingsa već je podigao nivo igre.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC