• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ulazi u žestoku nedelju: Igokea, Evroliga, pa "vječiti" derbi

Autor w rs

Crveno-bijeli od ponedjeljka počinju još jedan naporan ciklus utakmica. Odigraće pet mečeva za 11 dana.

 KK Crvena zvezda raspored Igokea, Evroliga vječiti derbi Izvor: MN PRESS

Poslije vikenda bez utakmice, KK Crvena zvezda spremna dočekuje zahtjevnu takmičarsku sedmicu.

U ponedjeljak će igrati protiv Igokee u hali "Aleksandar Nikolić", u petak protiv Asvela u Štark areni, a u nedjelju će gostovati Partizanu, u prvom "vječitom" derbiju sezone 2019/20.

Možda će vas zanimati

 S obzirom na to da je Zvezda početkom takmičarske godine odrađivala kaznu iz prošle sezone, morala je da zaključa tribine "Pionira" u utakmicama protiv Primorske i Budućnosti. Potom je prinudno dočekala Megu u Železniku i zato će u ponedjeljak imati jadranski "debi" pred navijačima u svojoj hali.

Kao i u evroligaškom duelu protiv Real Madrida, trener Andrija Gavrilović neće moći u tom meču da računa na povrijeđene Derika Brauna i Filipa Čovića, a neizvjestan je i nastup Dejana Davidovca, koji je prethodne utakmice propuštao zbog povrede leđa.

U najavi meča protiv "igosa", na čiju je klupu prošle nedelje seo novi-stari trener Dragan Bajić, Gavrilović je rekao da ne očekuje laku utakmicu.

"Ekipa Igokee ima svoj kvalitet i ambicije, i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore i njihove igre, a i sastav koji imaju. U tom smislu već su napravili i neke promjene u svom rosteru kako bi predupredili rizike. Tu je stigao i trener koji dobro poznaje i klub i sredinu u kojoj je već pravio uspjehe. Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu i to lišeni pomoći Brauna i Čovića kako bi stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica i novi dupli program koji nas očekuje naredne nedelje", izjavio je on i pozvao navijače da dođu u halu.

Zvezdin kapiten Branko Lazić rekao je da crveno-bijeli znaju kako bi trebalo da igraju u ponedjeljak.

"Sa naše strane recept se zna - čvrsto u odbrani, bez padova u igri jer su nam bodovi izuzetno važni u narednoj utakmici", izjavio je on.

Nakon nastupajuće sedmice, crveno-bijele očekuje sedmica duplog programa Evrolige, u kojoj će gostovati Albi (utorak, 19. novembar) i Žalgirisu (četvrtak, 21. novembar).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC