• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić poslije Zvezde: "Neki mogu, a NEĆE... Tako se ne zarađuje novac!"

Autor mondo.rs

"Nadam se da će od ove utakmice mnoge stvari biti promijenjene....", oštra je poruka trenera Igokee poslije ubjedljivog poraza u "Pioniru".

 Dragan Bajić poslije Crvena zvezda Igokea Neki mogu, a neće Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pojačavala gas od početka do kraja večeri u hali "Aleksandar Nikolić" i zato savladala Igokeu velikom razlikom.

Konačan rezultat bio je Zvezda - Igokea 103:61.

Možda će vas zanimati

 Poslije utakmice, novi-stari trener gostiju Dragan Bajić održao je oštar govor na konferenciji za novinare, sa koje je poslao nekoliko poruka svojim igračima, među kojima će za nekoliko dana biti i Đorđe Gagić i Dorel Rajt.

"Mi smo dozvolili Zvezdi da budu razigrani, a kao trener znam s kim radim i s kim treniram, pa sam i očekivao ovakvu utakmicu", izjavio je on.

"Par dana prije utakmice protiv Zadra pokušao sam da psihološki što više priđem igračima da bismo dobili tu utakmicu, nama jako bitnu. Takođe, činjenica je da je nama ovo bila četvrta utakmica u sedam dana i sigurno ima i umora, dodatno zato što sam pojačao intenzitet treninga. Međutim, od večeras ću sigurno biti onaj stari".

Prema njegovim riječima, voljni momenat pojedinih igrača Igokee nije odgovarajući i on im je to i rekao.

"Primijetio sam da ima igrača koji ne mogu, ali ima i onih koji mogu, a ne daju maksimum. Prvo kroz treninge, a onda se to prenese i na utakmicu. Zvezdina snaga je večeras pokazala koliko u napadu nismo imali ideje... Takav sam čovjek da svakog gledam u lice, a rekao sam im u svlačionici da se novac ne zarađuje na ovakav način. Naravno, nije lako, već je istumban tim, dolaze novi i treba vremena da se to uklopi. Nadam se da će od ove utakmice mnoge stvari biti promijenjene kada je Igokea u pitanju".

Na pitanje kada će doći najavljena pojačanja, Gagić i Rajt, Bajić je odgovorio da se nada da će do srijede obojica biti tu.

Ovako je Zvezda pobedila Igokeu.
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Poslije njega, novinarima se obratio trener Crvene zvezde Andrija  Gavrilović i kratko rekao da je njegov tim uradio sve što je bilo dogovoreno u svlačionici.

"Rezultatski je razlika na kraju velika, ali za nas nije bilo lako, jer je uvijek teško vraćanje poslije evroligaških utakmica, ko god da nam je rival. Zato sam zadovoljan kako su se igrači pripremili, kako su se skoncentrisali i kako su od početka poštovali zadatak koji smo sebi dali za ovaj meč - da odigramo dobru odbranu, da dižemo formu u toku pripreme utakmice i mislim da smo ispoštovali sve dogovoreno", izjavio je on.

Poslije ovog meča, Igokea će se fokusirati na dalje promjene u sastavu, a Zvezda na pripremu utakmice Evrolige protiv Asvela u petak, u Štark areni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC