• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA u padu forme: Real ih razbio u Madridu, Barsa zgromila i Makabi!

Autor mondo.rs

Perfektna nedelja za španske klubove u Evroligi.

 Evroliga-10.-kolo-Real-Madrid-pobedio-CSKA-Barselona-pobedila-Makabi Izvor: MN PRESS

Utakmica je već bila završena, igrači su bili spremni da se pozdrave, a onda je Fakundo Kampaco neometan "ispalio" trojku, i pogodio, dok su košarkaši CSKA negodovali zbog poteza prgavog Argentinca koji ne spada u domen fer-pleja...

Time je jasno pokazao kakvo rivalstvo vlada između dva poslednja prvaka Evrope, pa je i za kraj bilo potrebno "utrljati so na ranu" za još ubedljiviju pobedu - 97:81 (23:19, 29:29, 23:16, 22:17).

Možda će vas zanimati

Branilac titule u Evroligi nije se proveo lepo u "duplom programu" ove nedelje u Španiji pošto je prvo u sredu poražen od Baskonije (80:70), dok su još slabiji utisak ostavili na parketu kluba s kojim će se verovatno boriti u završnici za pehar.

Bio je ovo treći poraz u poslednja četiri kola za tim Dimitrisa Itudisa koji je sada na skoru 6-4, dok je Real za pobedu bolji i ima 7-3.

Najefikasniji kod domaćina bio je upravo Kampaco sa 18 poena, dok je njegov zemljak Dek ubacio jedan manje (17), ali je uz to imao i 11 skokova. Obojica su imala po šest asistencija. dobru partiju pružio je Ljulj sa 15 poena, dok su dvocifreni bili i Fernandez (13) i Rendolf (12).

Najefikasniji igrač meča bio je Johanes Fojtman sa 20 poena, Majk Džejms je dodao 14, ali to nije bilo dovoljno CSKA da izbegne poraz.

Izvor: MN PRESS


Zanimljivo je da su sva četiri španska tima imala savršenu nedelju - Real je pored CSKA savladao i Himki, Valensija je dobila Zenit i Himki, Baskonija je bila bolja od CSKA i Zenita, dok je Barselona bila surova prema Fenerbahčeu i Makabiju.

"Karijev" tim deklasirao je "Ponos Izraela" rezultatom 96:73 uz briljantnu partiju Nikole Mirotića - 25 poena, 14 skokova, tri asistencije. Indeks korisnosti 35.

Pored njega odlični su bili i Higins sa 15, odnosno Abrines i Kjurik sa 12.

Rezultate i tabelu Evrolige posle 10. kola pogledajte OVDE!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC