• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne krijem, kada sam na odmoru, udebljam se, imao sam i 80 kilograma"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbaler Real Madrida priznao da je imao problem sa viškom kilograma.

Veliko pojačanje Real Madrida Eden Azar, za koje su Čelsiju u junu platili oko 100 miliona evra, u dosadašnjem toku sezone nije na nivou iz prethodnih.

Španski mediji su za to okrivili višak kilograma, koji su primijetili kod belgijskog fudbalera, a ni Azar ne krije da je sklon debljanju.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za francuski “L'Ekip“ potvrdio je da je ovog ljeta u jednom trenutku imao 80 kilograma, što je znatno više iznad njegove uobičajene težine.

“Neću to kriti, kada sam na odmoru, onda sam na odmoru. Ja sam jedan od onih ljudi koji se lako udebljaju i lako smršave. Kada sam imao 18 godina u Lilu bio sam težak 72 kilograma. Ovog ljeta težina mi je porasla na 80 kilograma, ali uspio sam smršati za nešto više od deset dana“, otkrio je Azar.

Jedna od tema razgovora bila je i činjenica da je Azar velika želja Pari Sen-Žermena, odnosno njihovog vlasnika Naser Al-Kelaife.

“Nikada neću igrati za PSŽ. Mnogo su me puta željeli dovesti. Nemam namjeru da se vraćam u neki klub iz Lige 1, osim u Lil. To sam im uvijek govorio. U mojoj glavi je sve jasno. To je tim koji bi vam pružio šansu za osvajanje Lige šampiona, ali oni nisu među mojim prioritetima", istakao je Belgijanac.

Iako mu nije išlo dobro na početku sezone, kaže da su stvari krenule nabolje.

“Zadovoljan sam kako su stvari krenule u posljednjih mjesec dana. Postigao sam gol, asistirao i izborio penal za ekipu. U posljednjih mjesec dana sve sam više na lopti i uspio sam da ubrzam prolazak suparničkih igrača. U početnim utakmicama pokušavao sam igrati na direktniji način. Tibo Kurtoa je bio ključan u pomaganju da se prilagodim, ali s toliko puno igrača koji govore francuski sve mi je znatno lakše“, kazao je Azar.

Sjajni 28-godišnji ofanzivni vezni fudbaler karijeru je počeo Lilu, da bi 2012. godine prešao u Čelsi. Od dolaska u “kraljevski klub“ odigrao je 11 utakmica i postigao jedan gol. U dresu reprezentacije Belgije nastupio je 106 puta uz 32 pogotka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC