• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igosi" sutra u podne protiv Mege: "Ne smijem da uđemo u njihov ritam''

Autor mondo.ba

Oba tima su u dosadašnjem toku sezone upisala po pobjedu i sedam poraza

Košarkaši Igokee sutra će, u matine terminu, u dvorani u Laktašima ugostiti ekipu Mege Bemaks. Dva tima, koja se sastaju u okviru devetog kola, u dosadašnjem toku sezone zabilježila su učinak od samo jedne pobjede i sedam poraza, što je sutrašnje rivale pozicionirano na posljednje, odnosno pretposljednje mjesto regionalnog košarkaškog karavana, s tim što su ''igosi'' tek nešto bolji zbog koš-razlike (Igokea -72, Mega Bemaks -89).

Biće ovo Aleksandrovčanima prvi meč ove sezone u terminu od 12 časova, dok je Mega ove sezone tri puta igrala u podne – sva tri puta pred domaćom publikom.

Možda će vas zanimati

''Očekuje nas utakmica na domaćem terenu koja je jako bitna ali nama je svaka bitna do kraja sezone. Ekipa Mege je specifična, nikako ne smijemo dozvoliti da uđemo u njihov ritam. Moramo iskoristiti oscilacije koje oni imaju da bismo došli do pobjede. Talentovani su, popunjeni na svim pozicijama, sa dobrom energijom. Naša boljka je ofanzivni skok i radili smo na tome da se ovaj segment popravi.  Specifičan je termin, oni su imali utakmice u ovom terminu i bolje će se prilagoditi.  Očekujem od svojih igrača da imaju energije, rekao sam im da između sebe moraju imati više poštovanja, svi zavisimo jedni od drugih i svi zavisimo od tog koša. Imali smo kroz treninge dosta energije i nadam se da ćemo to prenijeti i na teren'', rekao je u najavi utakmice trener Igokee Dragan Bajić.

Centar Đorđe Gagić odigrao je već dva meča za Igokeu, postizavši u prosjeku 14.5 poena.

''Očekuje nas jako bitna utakmica, ekipa Mege je jako mlada, mnogo trče i sigurno neće biti lako. MI ćemo pokušati što bolje da se spremimo da iskontrolišemo njihovu tranziciju, defanzivni skok i da privedemo utakmicu u našu korist. Mi nismo imali sreće u prethodne dvije utamice, protiv Krke i  Budućnosti ali je evidentno da smo podigli energiju. Vidi se napredak, treba nam momenat da prelomimo i nadam se da će se to dogoditi u nedjelju'', istakao je Gagić.

ABA LIGA – 9. kolo

Petak:

FMP – Zadar 94:67

Subota:

Mornar – Budućnost (20.00)

Nedjelja:

Igokea – Mega Bemaks (12.00)

Cedevita Olimpija – Crvena zvezda (17.00)

Cibona – Koper Primorska (20.00)

Partizan – Krka (20.00)

TABELA: Budućnost 7-1, FMP (+1) 6-3, Cedevita Olimpija 6-2, Koper Primorska 6-2, Crvena zvezda 5-3, Partizan 5-3, Mornar 4-4, Krka 4-4, Cibona 3-5, Zadar (+1) 1-8, Igokea 1-7, Mega Bemaks 1-7.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC