• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea pred gostovanje Ciboni: Imamo problema, ali nadamo se pobjedi!

Autor mondo.ba

"Igosi" u petak u 10. kolu gostuju u zagrebačkom Domu sportova.

 Cibona - Igokea, ABA liga, 10. kolo, izjave Dragan Bajić i Kinan Evans Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Cibona dočekuje ekipu iz Aleksandrovca osokoljena sa tri vezane pobjede, dok su izabranici Dragana Bajića u negativnoj seriji od četiri uzastopna poraza.

Ipak, omjer od 4-4 protiv "cibosa" u Zagrebu daje određenu nadu za Igokeu, uprkos kadrovskim problemima koje ima trener Bajić.
Povrijeđen je Marko Tomas, a neizvjestan je i nastup Majka Grina.

Možda će vas zanimati

"Mi imamo problema. Cibona je odličan tim koji u ovom momentu spada u red onih koji igraju najbolju košarku. Vidi se kontinuitet u radu, igraju sjajno u oba smjera. Odlično sarađuju vanjska i unutrašnja linija, imaju brz protok lopte i imaju izuzetan individualni kvalitet. Tri pobjede govore da su u odličnoj formi i neće nam biti lako. Nećemo se predavati, pokušaću da dam maksimum da probudim ovaj tim. Iako nam je rotacija sužena, volio bih da se energija koju daju mladi igrači prenese i na ostatak tima. Nadam se da ćemo se vratiti i da ćemo se skupiti i nadam se početku serije pobjeda", rekao je trener "igosa".

Košarkaš Aleksandrovčana Kinan Evans naglasio je da je gostovanje Ciboni izuzetno važno jer dolazi nakon četiri uzastopna poraza.

"Pokušaćemo prije svega da odigramo što bolji meč. Očekuje nas teška utakmica protiv tima koji je u odličnoj formi, imaju tri vezane pobjede, kvalitetne visoke igrače, dobre šutere i neće nam biti nimalo lako. Uradićemo sve da sa velikom energijom uđemo u meč i da ostvarimo važnu pobjedu", izjavio je Evans.

Utakmica između Cibone i Igokee igra se u Domu sportova u petak u 17.00 časova, a u dosadašnjem ukupnom skoru, uspješniji su "igosi" sa devet pobjeda, dok je zagrebački tim upisao dva trijumfa manje.

PAROVI 10. KOLA ABA LIGE

PETAK
Cibona - Igokea (17.00)
Mega - Partizan (20.00)

SUBOTA
Budućnost - Cedevita Olimpija (18.00)
Krka - Mornar (20.00)

NEDELJA
Crvena zvezda - FMP (18.00)

PONEDELJAK
Primorska - Zadar (18.00)

TABELA: Budućnost 8-1, Cedevita Olimpija 7-2, FMP 6-3, Partizan 6-3, Primorska 6-3, Crvena zvezda 5-4, Mornar 4-5, Cibona 4-5, Krka 4-5, Mega 2-7, Zadar 1-8, Igokea 1-8.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC