• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Cibone hvali Igokeu: Po kvalitetu i budžetu su iznad nas!

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u petak će gostovati Ciboni u 10. kolu ABA lige u zagrebačkom Domu sportova.

 Ivan Velić izjava Cibona - Igokea, 10. kolo ABA liga Izvor: MN PRESS

"Cibosi" su u dobroj seriji od tri vezane pobjede, dok je ekipa iz Aleksandrovca na četiri posljednje utakmice doživjela poraze.

"Igosima" je dakle neophodna pobjeda kako bi zadržali šanse za bijeg iz opasne zone jer je na posljednjem mjestu sa samo jednim trijumfom, dok je Cibona dosad uknjižila četiri pobjede i čak joj ni poraz ne bi značio katastrofu.

Možda će vas zanimati

Ko će ovog puta slaviti, nimalo nije lako predvidjeti. Mečevi Igokee i Cibone u Zagrebu su uvijek bile uzbudljive i neizvjesne, što govori i međusobni omjer u Hrvatskoj - po četiri pobjede na obje strane.

Zato je trener hrvatskog kluba Ivan Velić pohvalno govorio o aleksandrovačkom klubu.

"Što se tiče Igokee sigurno da njihov položaj na tabeli ne odgovara njihovom kvalitetu. To je iskusna i izuzetno moćna ekipa. Imaju izuzetan individualni kvalitet. Posljednja dva poraza su im bila jako nesretna, na jednu loptu. Sigurno su po kvalitetu i budžetu iznad nas, međutim, mi ćemo pokušati prvenstveno gledati sebe i svoju igru, da budemo na tragu onoga što smo pružili u posljednjoj utakmici protiv Primorske. Jedino na taj način možemo funkcionisati, igrati kao tim i pokušati iskontrolisati skok, biti agresivni na lopti i nametnuti se s agresivnošću. U takvom stanju možemo doći do pobjede. Malo jeste otežavajuća okolnost što ne igramo u Draženovom domu, ali imamo lijepe uspomene iz Doma sportova od prošle sezone tako da se nadam da ćemo odigrati dobru utakmicu, a da ćemo dati sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede. U to sam uvjeren", izjavio je Velić, a prenio klupski sajt.

Utakmica između Cibone i Igokee igra se u Domu sportova u petak u 17.00 časova, a u dosadašnjem ukupnom skoru, uspješniji su "igosi" sa devet pobjeda, dok je zagrebački tim upisao dva trijumfa manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC