• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić bijesan na igrače Igokee: Razmažena derišta sa dobrim parama!

Autor mondo.ba

Trener Igokee nije štedio svoje igrače poslije poraza nakon kojeg su Aleksandrovčani ostali na začelju tabele, sa samo jednim trijumfom iz devet utakmica.

Veoma loša ovogodišnja serija Igokee u ABA ligi nastavljena je i u devetom kolu.

Aleksandrovčani su u svojevrsnom derbiju začelja doživjeli domaći poraz od Mege 69:72, koja je takođe do danas imala samo jedan trijumf na Jadranu.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice, trener "Igosa" Dragan Bajić bio je veoma oštar na konferenciji za novinare.

"Ovo je grupa razmaženih derišta. Uljuljkali su se. Imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima. Ćutao sam mjesec dana, ali sada više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigdje. Morao sam na ovaj način da im priđem jer se klub nalazi u teškoj situaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Neodgovorni su i mogu da kažem da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima", rekao je trener tima iz Aleksandrovca.

Prokomentarisao je Bajić i samu utakmicu i ocijenio da su gosti zasluženo stigli do slavlja.

"Čestitao bih Megi na pobjedu, oni su imali više sreće, na kraju su slavili. Samo otvaranje, čitav tok nismo bili u dobrom ritmu. Nismo prepoznavali stvari u odbrani. Kada smo u tome uspijevali, kaznili smo ih, dosta smo šutirali preko ruke. Ključni momenat je bio na plus osam kada smo dvije lopte ’prodali’. Momci iz Mege su pokazali veću želju i veću energiju, na kraju im se to vratilo", svjestan je Bajić da njegova ekipa danas nije bila na očekivanom nivou.

Press konferencija Igokea - Mega
Izvor: YouTube/BC Igokea

Trener Mege Dejan Milojević srećan je što je njegova ekipa došla do veoma bitne gostujuće pobjede, i to u duelu sa ekipom koja je u sličnoj poziciji kao i oni.

"Velika pobjeda, Igokea i mi smo u sličnoj situaciji i svaka pobjeda je zlatna. Veći dio utakmice odigrali smo dobro, čvrsto defanzivno i kada smo bili loši u napadu Igokea nije uspjela da se odvoji. U drugom pluvremenu je krenuo šut, na kraju je ušla trojka za pobjedu i mislim da smo zasluženo pobijedili. Evidentno je da dižemo igru. Igokei želim mnogo uspjeha i da ostanu u ligi", poručio je kormilar Mege.

Igokea će narednog petka gostovati u Zagrebu kod Cibone (17 časova), dok Mega isti dan dočekuje Partizan (20 časova).

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Bajicu kupi se , skrati Igoru muke!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC