• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško se smije: Mega kažnjena zbog pogrdnog skandiranja "grobara"

Autor mondo.rs

Navijači Partizana tokom utakmice sa Megom pjevali pogrdnu pjesmu, ABA reagovala poslije primjedbe "jednog od vodećih klubova".

 Misko-se-smije-Mega-kaznjena-zbog-pogrdnog-skandiranja-grobara Izvor: MN PRESS

Košarkaški menadžer i "vođa navijača" Mega Bemaksa Miodrag "Miško" Ražnatović obavijestio je danas javnost da je klub kažnjen zbog uvredljivog skandiranja sa tribina tokom prethodne utakmice na kojoj je bila domaćin.

On je obavijestio javnost da se kazna odnosi na skandiranje gostujućih navijača "silov'o si Zvezdu, Miloje", što su navijači crno-bijelih skandirali treneru Mege Dejanu Milojeviću, bivšem igraču Partizana, tokom utakmice Mege i crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Ražnatović je istakao da je kazna uslijedila poslije "primjedbe jednog od vodećih klubova lige", ali nije napisao kog. On je istakao da kazna nije velika, ali da je "izazvala salve smijeha". U zasebnom tvitu je dodao da je kazna smiješna isto koliko i kazna Cedevita Olimpiji, kada su navijači Partiana vrijeđali Cirbesa i Simonovića.

Niko ni u Megi ni u upravi ABA lige nije želio da govori koji klub je uložio primjedbu, ali se iz svega navedenog to može zaključiti.

Činjenica je da su razna uvredljiva skandiranja uobičajena na ovim košarkaškim prostorima, pogotovo u odnosima "vječitih" klubova, ali je i činjenica da ABA to pokušava da iskorijeni. Za sada izgleda da su kazne jedini način.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC