• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakota o pojačanjima: Tek kad zaključimo da ovi ne mogu!

Autor mondo.rs

"Voljeli bismo da imamo bolji tim, ali još nismo razmišljali o takvim promjenama", rekao je Zvezdin trener poslije poraza u Zadru.

 Trener KK Crvena zvezda Drgaan Šakota o pojačanjima - Tek kada zaključimo da ovi ne mogu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ponovo je podbacila i doživjela čak peti poraz u 11 kola ABA lige.

Ekipa Dragana Šakote gostovala je "fenjerašu" Zadru i doživjela četvrti poraz u pet gostovanja u ABA ligi, a nekoliko sati prije meča pojavila se informacija da bi među crveno-bijele mogao da stigne košarkaš Primorske, srpski internacionalac Marko Jagodić Kuridža.

Možda će vas zanimati

Trener crveno-bijelih bio je upitan za tu mogućnost na konferenciji za novinare.

Da li će Zvezda dovesti igrače Primorske, koja prolazi kroz težak finansijski trenutak?

"Kalkulacije uvijek postoje i ne znam ko ih pravi, ali očigledno da su društvene mreže danas veoma jake u svijetu i svako može da napravi glasinu. Voljeli bismo da imamo bolji tim, ali nismo još razmišljali o takvim promjenama", rekao je on.

Konkretno upitan za Jagodić-Kuridžu, Šakota je odgovorio da mu je potrebno još da se uvjeri u sposobnosti aktuelnog sastava.

"Toliki se broj utakmica vrti i drugi se verovatno bave tim više nego mi sami. U ovom trenutku imamo tim i prvi i osnovni zadatak mi je bio da vidim situaciju. Da je sve bilo lepo, ne bismo ništa ni menjali, niti me dovodili. Dakle, dati šansu ovim igračima koji stoje tu, pa kada zaključimo da oni ne mogu, verovatno će se i o tome razmišljati".

U vezi s tim, Zvezdin trener naglasio je da pre svega nije zadovoljan učinkom visokih igrača.

"Naš kvalitet trebalo bi da budu visoki igrači, a to je ponovo bilo u sjenci protivnika i to je velika zamjerka. Objektivno, imamo mi svoj problem i to da sa samo jednim plejmejkerom nismo mogli da držimo ritam cijelu utakmicu. A, povrijedio se i Beron, koja ga je taj problem izbacio iz meča zbog toga desetak minuta nije našao ritam".

Šakota je rekao da je posebno bio važan koš domaćih u posljednjim sekundama prvog dijela. Prema njegovom mišljenju - to je odlučilo pobjednika.

"Imam neki utisak da je utakmicu odlučio onaj zadnji šut u poluvremenu. Praktično je dao veliki moral protivničkoj ekipi, a na nama 'ubio'. Imali smo mnogo zamjerki na našu igru, borbenost... Počeli smo dobro, trebalo je da držimo taj ritam, dozvoljavali smo uzastopne koševe u serijama".

"Treba da kritikujemo sebe same zbog borbenosti, zagrađivanja koša, lakih šuteva koje smo propustili na kraju... Poraz je dosta nezgodan, jer postoji manjak bodova od početka. U suštini, trebalo bi da izborimo plasman u četiri ekipe, pa dalje da vidimo", dodao je Šakota.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC