• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanja "opleo" po svom bivšem klubu: Arsenal je jedan veliki cirkus

Autor mondo.rs

Nije imao dlake na jeziku nekadašnji defanzivac "tobdžija"

Legenda Arsenala Bakari Sanja nije se ni malo suzdržavao kada je pričao o svom bivšem klubu, za koga je rekao da je trenutno "cirkus".

Sanja je sedam sezona nosio dres "tobdžija", a ovaj komentar je izneo pre današnjeg poraza Arsenala od Sitija, u kome je ekipa iz Londona ponovo igrala jako loše. On je žestoko kritikovao sve što se dešavalo u klubu poslednjih godina, pogotovo kada su treneri u pitanju.

Možda će vas zanimati

"Ovo je trenutno jedan veliki cirkus od kluba. Ne zna se trenutno ko vodi klub, ko donosi odluke, a na terenu niko nema samopouzdanja, niko ne zna šta da radi jer se ne zna ko će biti trener. Baš je nezgodna situacija za klub", rekao je Sanja za Skaj sports u najavi meča protiv Sitija.

Defanzivac koji je odigrao 285 utakmica za Arsenal rekao je da je najvažnije da sledeći trener bude neko ko "donosi sigurnost" timu i ko može da izdrži pritisak i igrače na okupu, da ne odlaze u sred sezone.

U Engleskoj se u poslednje vreme vodi debata može li uopšte Arsenal da se takmiči za vrh tabele ili za jedno od prva četiri mesta. Sanja veruje da je to trenutno nemoguće, ali ne i u budućnosti.

"U timu i dalje imate velike igrače, kao što su Mesut Ozil i Pepe. Ljudi pričaju o lošoj odbrani, ali ja mislim da je to stvar poverenja. Igrači su mladi i ako mogu da ih zadrže nekoliko sezone, mogu da izgrade veliki tim", objasnio je Sanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC