• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kepa lobovan sa pet metara, Čelsi izgubio, stao i Lester protiv Noriča!

Autor mondo.rs

Četvrti poraz "plavaca" u Premijer ligi... Liverpul posle remija Lestera ima plus deset u odnosu na prve pratioce.

Najskuplji golman svih vremena Kepa Arizabalaga iz kola u kolo dovodi Čelsi u neprilike, a tako je bilo i u susretu protiv Bornmuta kada je posle kornera i povratne lopte na pet metara bio statičan, što je iskoristio Dan Gosling i lobovao ga sjajnim udarcem iz te razdaljine - i to okrenut leđima!

Jedina nada za Čelsi bila je da je Gosling bio u ofsajdu, ali ispostavilo se da je zadnja linija Čelsija zakasnila i VAR tehnologija potvrdila je da "plavci" gube od 84. minuta...

Dobra vest za Bornmut glasila je da Čelsi ove sezone nije osvojio ni bod nakon što bi prvi primio gol, a ni preostalih deset minuta nije donelo ništa novo. "Stamford bridž" nije imao energije koliko ni igrači Čelsija, pa su "trešnjice" otišle sa tri boda iz Londona: Čelsi - Bornmut 0:1 (0:1).

Ne može se reći ni da je Čelsi zaslužio više iz ovog meča, pošto je stvorio nedovoljan broj šansi, posebno u drugom poluvremenu, ali nije ni da su bili bez šansi...



Najbolju je imao Emerson Palmijeri, koji je sa pet metara morao bolje da šutira glavom, odnosno Tejmi Ejbraham koji je na pas Sezara Aspilikuete sa desnog boka šutirao maro poreg gola Remsdejla. S druge strane Bornmut je imao nekoliko dobrih kontri bez završnog udarca.

Može se reći da je jedan od razloga slabije partije Čelsija i u odluci da najbolji igrač iz prethodnog meseca Mateo Kovačić meč počne s klupe, pa je "plavcima" nedostajalo kreativnosti.

Definitivno su izgubili dah kakav su imali na početku sezone.

Polako ga gubi i Lester koji je posle osam vezanih pobeda u Premijer ligi remizirao protiv Noriča (1:1) i tako Liverpulu, koji je na "otvaranju kola" pobedio Votford, dozvolio da razliku između prvoplasiranog i drugoplasiranog uveća na 10 bodova.

"Kanarinci" su poveli golom Temua Pukija u 26. minutu da bi Džejms Medison i Džejmi Vardi naterali Tima Krula na autogol u 38. minutu. Do kraja smo gledali napade "lisica", ali ne i preokret...

U preostalim mečevima videli smo trijumf Šefilda protiv Aston Vile (2:0), golovima dvostrukog strelca Fleka dok je za klub iz Birmingema penal u finišu promašio Džek Griliš, dok je Barnli minimalnim rezultatom pobedio Njukasl (1:0).

Sve strelce, rezultate i tabelu Premijer lige pogledajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC