• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Bilo je želje i volje, ali vidi se grč u mojoj ekipi

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić ocijenio je da su njegovi igrači imali želju i volju protiv mnogo bolje ekipe Primorske, ali ne od samog početka utakmice koju su dobili gosti iz Slovenije.

Košarkaši Igokee upisali su deveti poraz u ABA ligi izgubivši u nedjelju 88:84 od Primorske na svom parketu.

Trener Dragan Bajić poslij meča čestitao je gostima iz Slovenije na potpuno zasluženoj pobjedi.

Možda će vas zanimati

 "Čestitam ekipi Primorske na pobjedi, to je ekipa koja igra bolju košarku, ne samo od nas nego i od većine ekipa u ABA ligi. To govori taj kontinuitet tima koji je dvije godine zajedno sa istim trenerom. Protiv ovakve ekipe koja zna da igra košarku svaki igrač mora da da sto posto, mora da da sebe i da greške svedemo na minimum, da kontrolišemo skok i još da ekipa Primorske ne bude šuterski raspoložena.  Veliki problem nam je zadavo Heris, pokušao sam i kombinovanu odbranu, mijenjao igrače na njemu, ali je bio raspoložen, dosta teških šuteva je pogodio. On može sve i sa loptom i da pogodi iz blokova. Dopunjavao ga je Kuridža koji je pogodio neke šuteve", ocijenio je Bajić.

Trener Igokee koji je u nakon prethodnih mečeva znao žestoko da kritikuje svoje igrače ovog puta ocijenio je da je postojala želja i volja u ekipi Igokee, međutim, ne od samog početka.

"Ono što su igrači imali danas to je želja i volja. Ali ta želja i volja nije bila prisutna od početka utakmice. Vidi se u mojoj ekipi dosta grča pogotovo ako uđemo u rezultatski minus od deset poena. Po njihovim facama, pogledima vidim da su u teškom grču i ulažem ogromne napore da ih vratim u utakmicu. Koliko, toliko smo uspjevali da se vratimo, došli u egal završnicu i sve ali koncentrisaniji i bolji tim u ovom momentu je bio bolji večeras i zasluženo su pobijedili“, rekao je Bajić.

Pročitajte i ovo

 Trener Primorske Jurica Golemac čestitao je svojoj ekipi na pobjedi, a Igokei poželio sreću.

"Čestitke mojim igračima na pobjedi, nije bila laka. Igokea se dobro pripremila, prijetila, to je predobra ekipa da bismo mi na gostovanju prelomili utakmicu u 10-15 minuta. Mi smo bili spremni da pobijedimo u 40. Minutu. Čestitke momcima, Igokei želim svu sreću u nastavku“.

On se osvrnuo i na pisanje medija da njegovi igrači Marko Jagodić-Kuridža i Žan Mark Šiško, prelaze u redove Crvene zvezde.

"Priča se već mjesec i po dana da igrači odlaze. Ne znam šta će biti sljedeće sedmice. Mogu samo reći da sam ponosan što imam grupu momaka koji su pošteni prema radu i sebi i nijednom trenutku nije bilo upitno na terenu da će štrajkati jer finansije nisu redovne. Drago mi je da smo izdržali prvi dio u istom sastavu tako da niko ne može poslije reći da smo s nekima igrali oslabljeni. Šta će biti dalje, to je na nekim drugim ljudima“, rekao je Golemac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC