• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kraljevima" ne prija Sjeverna Karolina – Bogdan i Nemanja dobri

"Srpski" Sakramento doživio poraz u uzbudljivom meču protiv Šarlota.

Sakramento je doživio 15. poraz ove sezone, deseti na gostovanjima. Kingsi su izgubili od Šarlota 102:110, u meču koji je prelomljen u posljednjoj četvrtini.

Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović bili su među sedmoricom dvocifrenih košarkaša u poraženom timu, a zanimljivo da su se za duel sa Hornetsima skidala njih devetorica. Trejvor Ariza i Kori Žozef su takođe bili među strijelcima, ali nisu uspjeli da premaše deset poena.

Možda će vas zanimati

Najefikasniji bio je De Aron Foks sa 19 poena i osam asistencija. Bjelica je stao na 12, uz pet skokova i tri asistencije, dok je Bogdanović upisao 10, a imao je i četiri dodavanja. Prvi strijelac utakmice bio je Malik Mank sa 23 poena.


Kingsi imaju skor 12-15, dok je Šarlot sa 13-17.

Indijana je u derbiju savladala Los Anđeles Lejkerse – 105:102. "Jezerdžijama" je to bio četvrti poraz, drugi na gostovanjima ove sezone.

Pejsersi si su do 19. trijumfa došli najviše zahvaljujući Domantasu Sabonisu. Litvanac je sa 26 poena bio prvi strijelac meča, imao je i deset skokova, odnosno četiri asistencije.

Sakramento Šarlot
Izvor: YouTube


Lebronu Džejmsu su nedostajali po uhvaćena lopta i dodavanje za koš za novi "tripl-dabl". Utakmicu je okončao sa 20 poena, koliko je postigao i Dvajt Hauard.

Najviše koševa viđeno je u Medison skver gardenu, gdje je Njujork Atlanti ubacio 143 poena, a primio 120. Prvi strijelac bio je bek Houksa Tri Jang sa 42 poena.


I drugi dio Njujorka je slavio, ali u gostima protiv Nju Orleansa. Bruklin je 15. pobjedu upisao rezultatom 108:101. Nikola Vučević postigao je 12 poena za Orlando protiv Jute, ali se nije radovao trijumfu svog tima – 102:109. Sjajnu rolu imao je Bojan Bogdanović sa 30 poena za Džezere.

Klipersi su lako izašli na kraj sa Finiksom – 120:99.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC