• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi hvali Dončića: Mali je magičan! Mali po godinama, veliki po igri

Autor mondo.rs Izvor RTS

Boban Marjanović istakao veliku pobedu Dalasa nad Milvokijem čime je prekinut njihov niz od 18 pobeda i to bez Luke Dončića. Pričao i o Igoru Kokoškovu

Dalas je u noći između ponedeljka i utorka priredio pravu senzaciju kada je na gostovanju u Milvokiju savladao domaće Bakse (120:116) i tako im naneo prvi poraz nakon 18 uzastopnih pobeda.

Boban Marjanović nije doprineo trijumfu, ali je istakao da je njegov tim odradio lavovski posao.

Možda će vas zanimati

"U svlačionici je bilo pravo oduševljenje jer nismo očekivali da možemo da dobijemo tim koji ima 18 pobeda u nizu. Nismo imali Luku na ovom meču, morali smo da sabijemo redove i uspeli smo. Odigrali smo agresivno, momci su odradili dobar posao. Na kraju je bilo malo čupavo, ali najvažnije je da smo izvukli pobedu pred meč kod kuće protiv Bostona, nakon što smo vezali dva poraza pred našom publikom", naveo je u izjavi za RTS Marjanović.

O KOKOŠKOVU

Bobi je prokomentarisao i izbor Igora Kokoškova za selektora Srbije. "To je dobar izbor za Srbiju. On je izvanredan trener i izvanredan čovek, i mislim da će sve biti kako treba", naveo je Marjanović.

Srpski reprezentativac ne igra mnogo ove sezone, ali kaže da vredno trenira.

"Tim igra dobro, trener koristi svakog igrača kojeg ima na raspolaganju. Na tebi je da budeš spreman, da budeš veliki profesionalac i da obaviš svoj deo posla kada si na terenu", naveo je srpski gorostas i istakao da je prezadovoljan uslovima u klubu, trenerima, saigračima i da za celu organizaciju ima samo reči hvale.

Marjanović je prokomentarisao i fantastične igre Luke Dončića, koji je najveća zvezda Dalasa, ali i lige ove sezone.

"Mali je magičan. Mali je po godinama, a veliki po igri i košarkaškom znanju. On oduševljava sve ljude ovog sveta, ne samo mene, i lepota je gledati ga, trenirati i igrati sa njim. Luka je, pre svega, izvanredan momak, a o tome kakav je igrač ne treba trošiti reči", istakao je Boban Marjanović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC