• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda Evansa zabrinula Bajića, upitan nastup protiv Partizana

Autor mondo.ba

Igokea slavila protiv Mladosti, ali ostala bez bitnog igrača.

Kinan Evans doživio je povredu na gostovanju u Mrkonjić Gradu, gdje je Igokea zabilježila očekivani trijumf 85:69.

Tim Dragana Bajića bio je dominantan, ostvario novi trijumf u domaćem prvenstvu, ali iskusnog stručnjaka zabrinula je Evansova povreda.

Možda će vas zanimati

Nakon odrađenih ljekarskih pregleda, biće poznato da li će i koliko Amerikanac odsustvovati sa terena, ali je sve izvjesnije da neće biti u kombinaciji za naredni meč Aleksandrovčana u ABA ligi, protiv Partizana u subotu.

"Povreda Evansa smanjila je rotaciju, što nam je pravilo određene probleme, jer nemamo dovoljno igrača za Ligu BiH", rekao je Bajić, a prenosi "Glas Srpske".

Evans je na terenu u Mrkonjić Gradu proveo nešto više od 12 minuta i postigao dva poena, oba sa slobodnog bacanja, dok je iz igre imao šut 0/2.

Strateg "igosa" svjestan je da nema širok roster, pa je prinuđen da improvizuje.

"Juniori jesu sa nama, ali realno gledajući od njih ne mogu mnogo očekivati, jer ne treniraju s prvim timom, ne znaju akcije, mada se odlično razvijaju u svom timu. Pri tome nisam mogao da računam na Validasa Karinijauskasa, koji je povrijeđen, pa nismo imali svježine, što je protivnik iskoristio da vrati rezultatsku neizvjesnot na meču. Ipak, moji igrači bili su strpljivi i pametni da utakmicu riješe u svoju korist", istakao je Bajić.

Igokeu bi mogao da pojača Ivan Marinković, koji je na pragu odlaska iz Primorske.

"Uprava radi na dovođenju igrača i jasno je da nam je potreban visok igrač, jer pod košem imamo samo Savu Lešića, Đorđa Gagića i Dalibora Ilića. Odlaskom Olivera Stevića, ostalo je upražnjeno mjesto, pa je potrebno da to popunimo. Nadam se da će Marko Tomas biti spreman, jer njegova pomoć nam je neophodna", naglasio je kormilar Igokee.

Aleksandrovčani su se trijumfom protiv Mladosti vratili na lidersku poziciju u domaćem prvenstvu, gdje imaju skor 9-1. Dijametralno suprotna je situacija na Jadrana, gdje su Bajićevi izabranici ostvarili samo dva trijumfa na 11 mečeva i očekuje ih grčevita borba za opstanak u ABA ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC