• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost: ABA liga potvrdila da se utakmica sa Zvezdom igra

Autor mondo.rs

U najnovijem saopštenju, podgorička Budućnost prenijela obaveštenje čelnika regionalne lige da će se meč 13. kola sa Crvenom zvezdom, večeras, odigrati prema planu. Policija dala garancije: "Nema razloga da se meč ne odigra".

 Buducnost-Crvena-zvezda-utakmica-ABA-lige-da-li-ce-biti-odigran-mec-Buducnost-Zvezda Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

KK Budućnost je obavijestila javnost o prijemuzvaničnog dopisa kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave crnogorske policije službeno informisana da "ne postoje razlozi da se večerašnja utakmica u Podgorici ne odigra, jer sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, boravka u njoj za vrijeme trajanja utakmice i nakon nje osjećati bezbjedno".

Kapije SC "Morača" će biti otvorene od 16 časova, a Košarkaški klub Budućnost je apelovao na sve navijače da dođu što ranije u dvoranu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Možda će vas zanimati

Podgorički klub je istakao da od svojih navijača očekuje domaćinski doček gostiju i fer i sportsko navijanje.

Direktor Uprave crnogorske policije Crne Gore Veselin Veljović saopštio je da su preduzete sve neophodne mjere i radnje u cilju bezbjednog odigravanja košarkaške utakmice Crvene zvezde I Budućnosti u Podgorici

"Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vrijeme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbjedno", navodi se u Veljovićevom saopštenju.

Veljović tvrdi da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da se mogu dogoditi incidenti koji bi mogli da ugroze bezbjednost članova KK Crvena zvezda, piše u dopisu Veljovića rukovodstvu ABA lige.

U međuvremenu, čelnik Crvene zvezde Nebojša Čović zakazao je za danas u 16.30 časova vanrednu konferenciju za novinare u prostorijama kluba.

Ako se Zvezda ne pojavi (početak utakmice je u 18 časova), prema pravilima, meč će biti registrovan pobjedom Budućnosti 20:0.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC