• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred Krku: Pobijedili su nas, imamo veliki motiv

Autor mondo.rs

"Dovoljan motiv nam je podsjećanje na utakmicu u prvom dijelu sezone u Novom Mestu", naglasili trener Šakota i Davidovac pred meč sa Krkom u 14. kolu ABA lige.

 Crvena-zvezda-ABA-liga-pred-Krku-Novo-Mesto-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Zategnuta je situacija u ABA ligi poslije odluke da se Crvena zvezda kazni zbog nedolaska na utakmicu protiv Budućnosti pretposljednjeg dana 2019. Šampion regiona kažnjen je novčano i oduzimanjem boda, a utakmica je registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist Podgoričana.

S Malog Kalemegdana hitno je uložena žalba.

Možda će vas zanimati

I dok se čeka epilog svega, trener Dragan Šakota i igrači Zvezde spremaju se za meč sa Krkom, koji se igra u ponedjeljak od 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u okviru 14. kola ABA lige. Crveno-bijeli meč sa Slovencima dočekuju na krilima velike i ubjedljive pobjede protiv Bajerna u Evroligi.


"Svima je jasno da je taj poraz u prvom dijelu koji se dogodio u Novom Mestu, osim samog poraza izazvao neke loše stvari koje su se dešavale nakon toga. Sada je to iza nas, ali zato imamo obavezu, dodatni motiv, i nemamo ni jedan razlog da potcijenimo ekipu Krke. Odigrali su neke jako dobre utakmice ove sezone, vidjeli smo i protiv ekipe FMP-ad a su bili na korak od pobjede kao gosti, znači ozbiljan tim, protiv koga ćemo morati da odigramo dobru utakmicu u kojoj naravno želimo pobjedu'', rekao je trener ''crveno-bijelih" Dragan Šakota.

Prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac odigrao je odličnu utakmicu u petak, a pred dolazak dugogodišnjeg ABA ligaša iz Novog Mesta kaže:

"Očekuje nas meč sa Krkom, ekipom koja je dugi niz godina u ABA ligi, i zna kako se igraju ove utakmice u regionalnom takmičenju. To znači da znaju da iskoriste i bilo kakvo opuštanje od strane protivnika, koji je na 'papiru' jači, ili su ga proglasili favoritom. Uostalom, dovoljan motiv nam je podsjećanje na utakmicu u prvom dijelu sezone u Novom Mestu. Zato ovu utakmicu moramo da odigramo vrlo čvrsto jer nam odbrana donosi dosta toga pozitivnog u našoj igri. Oko naše pozicije u ABA ligi je sve rečeno, i zato je svaka utakmica i pobjeda od velike važnosti“ rekao je Davidovac.

Karte će se prodavati i na dan utakmice u hali "Aleksandar Nikolić". 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC