• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica ubacio 14 poena u posljednjoj četvrtini, osveta za bezobrazan faul!

Autor mondo.rs

Išao je na ulaz, pogađao uz faul, "krao" lopte i zakucavao, a svakako je najveći utisak ostavila trojka sa osam-devet metara, nakon koje je proslavio onako kako smo navikli u dresu Srbije.

Maestralna partija srpskog reprezentativca!

Nemanja Bjelica postigao je 19 poena i imao sedam skokova u pobjedi Sakramenta u Finiksu (114:103), a najimpresivnije od toga jeste da je čak 14 poena ubacio u posljednjem kvartalu, kada je preuzeo odgovornost i vezao najvažnije poene na utakmici - dok se "lomilo".

Možda će vas zanimati

Išao je na ulaz, pogađao uz faul, "krao" lopte i zakucavao, a svakako je najveći utisak ostavila trojka sa osam-devet metara, nakon koje je proslavio onako kako smo navikli u dresu Srbije.

Pogledajte!

Sjajna partija Bjelice protiv Finiksa.
Izvor: YouTube/Sport Videos


Sve je krenulo od nesportske Bridžisa koji je "podletio" ispod Bjelice, koji se spremao za šut za tri poena, uhvatio se za članak srpski reprezentativac i bio u bolovima, ali je odlučio da se Finiksu revanšira na terenu za ovaj bezobrazluk.

Zaigrao je vrhunsku košarku i doprinio da Kingsi od 21 poena zaostatka odu do dvocifrene razlike u pobjedi nad Finiksom.

Nažalost i nakon meča se Bjelica držao za članak, imao je led, a vidjećemo da li je sve u redu s njim.



Bogdan Bogdanović već neko vrijeme ima problema sa istom povredom i zbog toga ponovo nije bio u sastavu Kingsa, pa je tako najveću odgovornost uz Nemanju Bjelicu preuzeo Dieron Foks, strijelac 27 poena u ovoj pobjedi, dok je Badi Hild imao 16.

Što se tiče Finiksa, kod njih je briljirao Devin Buker sa 34 poena, četiri skoka i sedam asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se pobijedi Sakramento.

Od srpskih košarkaša ponovo nismo vidjeli Marka Gudurića koji je propustio pobjedu Memfisa protiv Minesote (119:112), dok je veče obilježio Karmelo Entoni - koji je postigao koš za pobjedu protiv Toronta, baš kao pijre deset godina (101:99).

"Potez večeri" izveo je mladi Seku Dumbuja iz Detroita koji je "ukucao" Tristana Tompsona u koš, što je jedno od najboljih zakucavanja ove sezone, Amerikanci kažu čak i decenije.

REZULTATI

Klivlend - Toronto 113:115
Toronto - Portland 99:101
Bruklin - Oklahoma siti 103:111*
Memfis - Minesota 112:119
Finiks - Sakramento 103:114
L.A. Lejkers - Njujork 117:87

*poslije produžetka

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC