• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Gordić pun samopouzdanja: Peglamo, večeras je bilo odlično!

Autor mondo.rs

Košarkaš crno-belih iz Beograda bio je sjajan u prvom meču Top16 faze Evrokupa, a Partizan je u svim segmentima nadigrao Virtus iz Bolonje.

 Nemanja Gordić poslije Partizan - Virtus - Peglamo, bilo je odlično Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana savladali su Virtus (99:81) u prvom kolu top16 faze Evrokupa. Pobeda nad italijanskim timom stavila je beogradske crno-bele u sam vrh kandidata za osvajanje ovog takmičenja.

Jedan od ključnih igrača Trinkijerijevog tima je i Nemanja Gordić, plejmejker koji je i večeras odigrao sjajan meč. Posle utakmice sa Virtusom on je razgovarao sa novinarima.

Možda će vas zanimati

 ''Bila je ovo velika pobeda za nas, protiv odličnog tima. Manje-više, ispoštovali smo sve što smo se dogovorili. Istakao bih ovom prilikom i podršku sa tribina, hvala navijačima što su nas podržali. Nadam će da prepoznati koliko nam znači i u narednim mečevima.'', rekao je Gordić.

Novinare je pre svega zanimao Nemanjin komentar na prve dve četvrtine, tokom kojih je Partizan ubacio čak 60 poena i stekao 18 poena prednosti nad rivalom.

''Pogađali smo u velikim procentima, igrali smo dobranu. Baš smo bili našpanovani. Dobro smo se spremili, znali smo šta nas očekuje. Ovo je tek prva utakmica u Top16 fazi, ali nam treba ova energija.''

Posebno ste se pripremili za Teodosića?

''Koliko je to moguće. Teo je veliki majstor. Trudili smo se da mu otežamo, želeli smo da ga uvedemo u problem sa ličnim gršekama. to je bio deo plana.'', rekao je reprezentativac BiH.

Koliko je teško držati ritam, igrati dobru odbranu i pogađati u visokim procentima, istovremeno?

''To je naš kvalitet. Imamo dugu rotaciju, svi igramo i dobro delimo minute. Tražimo igrače u dobrom ritmu, pa na svakom meču iskoči neko drugi. Peglamo, večeras je bilo odlično.''

Nekadašnji košarkaš Cedevite i Budućnosti dodo je da bi ova pobeda mogla da bude vetar u leđa za neke naredne mečeve, kao i da se serija teških mečeva nastavlja već za dva dana. O ulozi prvog favorita za osvajanje Evrokupa ovog puta nije bilo reči, ali je utisak da je Partizan kvalitetniji tim od momaka iz Bolonje.

Košarkaši Partizana će u narednom meču regionalne lige dočekati Cedevita Olimpiju. Sledeći meč u Evrokupu igraju na gostovanju Trentu, a zatim sledi odlazak u Železnik na meč ABA lige. Ta tri meča biće odigrana u roku od sedam dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC