• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Garsija Reneses: Biće Stefan dobro

Autor mondo.rs

"Bilo mi je bitno da igramo dobru odbranu, a kada imamo takvu energiju u odbrani, na drugoj strani će doći i dobra igra, ali i šut, koji je večeras bio presudan."

 Evroliga Crvena zvezda - Alba trener Garsija Reneses povreda Stefan Peno Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Albe Aito Garsija rekao je poslije večerašnje pobjede da ga izuzetno raduje drugi uzastopni uspjeh na gostovanju, kao i da je zadovoljan izdanjem svog tima.

"Srećan sam zbog pobjede. Bolje smo igrali u drugom poluvremenu nego u prvom, ritam nije bio na našoj strani. Loše igrali u odbrani, trojke smo loše šutirali, ali smo sve to ispravili u drugom delu", rekao je Garsija novinarima poslije meča.

Za razliku od 73-godišnjeg Španca, šest godina mlađi Dragan Šakota nije baš mirnim tonom govorio na "press" konferenciji. Razljutilo ga je jedno pitanje, poslije kog se razvila rasprava.

Na pitanje o povredi Stefana Pena, Garsija je kazao da oporavak ide dobro, kao i da je počeo da trenira, ali još uvijek bez kontakta.

Upitan da li je iznenađen sa dvije vezane pobjede svog tima, Garsija je kazao da nije nijednog trenutka razmišljao da li će njegov tim trijumfovati, već da li će igrati dobro.

"Bilo mi je bitno da igramo dobru odbranu, a kada imamo takvu energiju u odbrani, na drugoj strani će doći i dobra igra, ali i šut, koji je večeras bio presudan", kazao je on.

Alba je večeras poslije produžetka pobijedila Crvenu zvezdu rezultatom 85:94 i vratila DVIJE pobjede u Berlin sa gostovanja u Pireju i Beogradu.

"Počeli smo Evroligu dobro, ali smo potom imali mnogo problema s povredama. U tim trenucima s alternativnim igračima smo isto igrali dobro, ali nismo pobjeđivali, a sada i pobjeđujemo, nadam se da ćemo nastaviti tom uzlaznom putanjom", rekao je Garsija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC