• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković o Kobiju: Moje srce tuguje, bio je uz mene kada sam se mučio

Autor mondo.rs

Srpski teniser poslao poruku saučešća porodici Brajant, a samo nekoliko dana ranije govorio je o legendarnom košarkašu.

 Đoković o Kobiju: Moje srce tuguje, bio je uz mene kada sam se mučio Izvor: Twitter/‏@DjokerNole


Vijest o pogibiji Kobija Brajanta i njegove ćerke Điđi obišla je i potresla čitav svijet, a vijesti su u noći između nedjelje i ponedjeljka stigle i do Australije.

I Novak Đoković je bio šokiran vijestima o smrti legendarnog košarkaša, a srpski teniser je na Tviteru okačio poruku uz fotografiju njega i Kobija Brajanta.

"Moje srce istinski tuguje zbog današnjih vijesti. Kobi je bio sjajan mentor i moj prijatelj. Ti i tvoja ćerka ćete zauvijek živeti u našim srcima. Ne postoji dovoljno riječi da opiše moje najdublje simpatije prema porodici Brajant i svakoj porodici koja pati zbog ove tragedije. Počivaj u miru moj prijatelju", bile su riječi na zvaničnom Tviter profilu Đokovića.

Srpski teniser se trenutno nalazi u Melburnu gdje učestvuje na Australijan openu, a prošlog petka je u emisiji na televiziji Eurosport naširoko govorio o Brajantu.

Đoković je tom prilikom pričao o odnosu koji je imao sa nekadašnjim košarkašem Los Anđeles Lejkersa, a poznato je i da je Kobi nedavno jednom prilikom izjavio da je između "velike trojke" svjetskog tenisa Đoković "njegov čovjek".

"Kobi je bio jedan od mojih mentora, ne znam da li smijem to da kažem... Ali imali smo nekoliko razgovora preko telefona i naravno kada se vidimo uživo. Bilo je to u periodu kada sam prolazio kroz moju povredu lakta, kada sam se mučio da mentalno i emocionalno izdržim različite stvari koje su mi se događale. On je bio jedan od ljudi koji je bio tu za mene i koji mi je dao neke vrlo vrijedne savjete i bio mi svojevrsni vodič da vjerujem u sebe i proces, da ću se vratiti", otvoren je bio Đoković prije nekoliko dana.


"Veoma sam mu zahvalan što je bio uz mene i što me podržava. Volim Kobija... Ali ko ne voli? On je nevjerovatan momak, jedan od najboljih košarkaša i sportista svih vremena. Kada sam pored njih (Kobi i Kristijano Ronaldo, prim. aut), ja se pretvorim u učenika. Trudim se da načuljim uši, postavim im pitanja i čujem šta mi zapravo govore", bile su Novakove riječi tom prilikom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC