• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakota je u Čairu pre 33 godine digao Kup SFRJ: Neki se nisu rodili

Autor Mladen Šolak

Trenera Crvene zvezde najlepše uspomene vezuju za "Čair".

 Šakota je u Čairu pre 33 godine digao Kup SFRJ: Neki se nisu rodili Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dragan Šakota vratiće se sredinom februara u Niš, gde će na Kupu Radivoja Koraća pokušati da sa Crvenom zvezdom treći put osvoji nacionalni kup.

Interesantno je da će iskusni stručnjak ponovo ući u dvoranu u kojoj je još davne 1987. napravio senzaciju kada je sa IMT-om sa Novog Beograda podigao nacionalni trofej.

Možda će vas zanimati

"Pretpostavljam da se mnogi nisu ni rodili kada sam u Nišu sa IMT-om osvojio 1987. trofej za koju sam posebno, emotivno vezan, jer je to prvi trofej u mojoj karijeri. Postoji uzbuđenje zbog odlaska u Niš, pretpostavljam da su se i iz stvari iz drugih životnih aspekata popravile i da će bude dobra organizacija", rekao je Šakota novinarima u četvrtak, kada je u Kraun Plazi prisustvovao žrebu za predstojeću bitku za "Žućkovu levicu".

Izvlačenjem kuglica određeno je da Crvena zvezda u četvrtfinalu igra protiv povratnika na taj turnir, BKK Radnički, a onda da se u projektovanom polufinalu sastane sa boljim iz meča Mega - Sloboda.

""Svi smo znali da je poludirigovan žreb, samo je bilo pitanje da li ćemo uz naše dobre igre imati Partizan pre finala. Smatram da smo favoriti u grupi", rekao je on.

"Kup takmičenja imaju svoju logiku, moguća su iznenađenja i uvek kažem da je liga pravedniji sistem, u kojem na kraju uvek pobedi onaj koji je najviše pokazao u celoj godini, a u kupu to nije slučaj. Igra se dan za dana i igra se za trofej, što je veliki motiv za sve. Sa velikim entuzijazmom dočekujemo kup", dodao je Šakota.

Uoči ceremonije žreba, Zvezdin trener ćaskao je sa šefom struke Partizana Andreom Trinkijerijem i predsednikom Košarkaškog saveza Srbije, Predragom Danilovićem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC