• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša vijest: Dalas mora bez Dončića, dobra vijest: Oporaviće se do Ol stara

Autor mondo.rs

Sjajni Luka Dončić neće biti u sastavu Maveriksa desetak dana zbog povrede skočnog zgloba, ali se očekuje da će nastupati prvi put na najatraktivnijem meču sezone u NBA ligi

 Dončić povrijeđen oporavak do Ol stara  Izvor: Guliver/Getty images/Tom Pennington

Dalas je poražen u noći između petka i subote od Hjustona (121:128), u prvom meču u 2020. bez Luke Dončića. Sjajni Slovenac moraće na pauzu zbog povrede skočnog zgloba.

Možda će vas zanimati

Trener Dalasa Rik Karlajl izjavio je da će Dončić biti van parketa narednih desetak dana, odnosno da će propustiti šest utakmica.

"Prve prognoze ljekara govore da Luku očekuje pauza, jer je povrijedio zglob sa kojim je već imao problem. Moj utisak, koji nije baziran na medicinskom izvještaju i težini povrede, kao i prognozama stručnjaka, je da će on biti spreman za Ol star meč", naveo je Karlajl.

Dončić, koji je povrijedio članak noge na treningu, propustiće i duele protiv Atlante, Indijane, Memfisa, Vašingtona i Šarlota, a Dalas je saopštio da će 8. februara obaviti kontrolni pregled.

Očekuje se da bi Dončić mogao da se vrati na posljednja dva meča pred Ol star NBA lige, koji je zakazan za 17. februar u Čikagu.

Mevsi igraju protiv Jute 10. februara i dva dana kasnije protiv Sakramenta.

Dončić, koji igra fantastičnu sezonu, jednu od najboljih u istoriji igrača tih godina, krajem 2019. već je imao problema sa istim zglobom, zbog čega je napravio pauzu dvonedeljnu pauzu.

Luka Dončić izabran je prvi put u Ol star tim, i to odmah u startnu petorku Zapadne konferencije, nakon što ove sezone bilježi impresivne brojke - 28,8 poena, 9,5 skokova i 8,7 asistencija prosječno po meču u drugoj godini nastupa u NBA ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC