• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji košarkaš Evrope odabrao reprezentaciju - igraće za Tursku!

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Evrolige u tekućoj sezoni biće veliki adut reprezentacije Turske.

Prethodne sezone je u tandemu sa Vasom Micićem vodio Efes do najvećih uspjeha u klupskoj istoriji. Osvojili su prvenstvo Turske, Larkin je bio MVP, a u Evroligi su igrali finale i bili na samo jedan korak od evropske titule.

Rešili su da i ove sezone probaju, tim je pojačan, a Larkin u još boljoj formi. Po mišljenju mnogih, najbolji je košarkaš u Evropi. Biće i novi reprezentativac Turske.

Možda će vas zanimati

 O tome se priča već neko vrijeme, pošto su Turci bili zainteresovani da mu daju pasoš i obezbijede sebi veliko pojačanje. Ergin Ataman je govorio o tome šta bi Larkin mogao da donese reprezentaciji, čak je i Tadžip Erdogan imao šta da kaže o potencijalnoj saradnji.


Čini se da dileme više nema, pošto je Šejn Larkin na svom tviter profilu objavio da će nositi dres Turske u narednim godinama. Videćemo kako će to izgledati, pošto Turska ''preko noći'' postaje jedan od najboljih timova u Evropi.

''Počastvovan sam prilikom da predstavljam zemlju, nakon što sam odlučio da igram za reprezentaciju. Jedva čekam da nosim dres sa zastavom Turske i biću ponosan na to'', napisao je Larkin.

Larkin ove sezone igra fenomenalno u Evroligi. On je pet puta bio MVP kola u elitnom evropskom takmičenju, a nagrade za igrača mjeseca je osvojio u novembru i januaru, kada je bio MVP svih odigranih kola!

Obaranje rekorda po broju postignutih poena na jednom meču, najveći indeks korisnosti u tekućoj sezoni i sjajni rezultati Efesa idu njemu u prilog. Turski tim je na prvom mjestu tabele, a nakon pobjede u Beogradu nad Crvenom zvezdom imaju skor od 19 pobjeda i tri poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC