• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pričaću sa Igorom o reprezentaciji Srbije uz nekoliko čašica rakije"

Autor mondo.rs

Majkl Meloun izjavio za RTS da nije bilo novih razgovora o angažmanu u stručnom štabu "orlova" kao i koliko znači to što je Nikola Jokić ponovo izabran u Ol star tim

 Majkl Meloun "Pričaću sa Igorom o reprezentaciji Srbije uz nekoliko čašica rakije" Izvor: MN PRESS

Majkl Meloun najavio je da će uskoro razgovarati sa selektorom Igorom Kokoškovim o mogućem angažmanu u reprezentaciji Srbije, koju očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

Trener Denvera posle poraza njegovog tima u produžetku na gostovanju Detroitu (123:128) rekao je da će sa Kokoškovim razgovarati na tradicionalan "srpski način".

Možda će vas zanimati

"Nije bilo više razgovora. Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu. Do tada se brinem o Denveru, da budemo najbolji mogući tim", rekao je Meloun u razgovoru za RTS.

Na tom meču srpski centar Nikola Jokić bio je najbolji sa "tripl-dabl" učinkom - 39 poena, 11 asistencija i 10 skokova, čime je još jednom potvrdio da je zaslužio poziv za Ol star meč NBA lige, koji će biti odigran 17. februara u Čikagu.

"To je vrlo zaslužena počast. U mojim očima, Nikola nije samo Ol star, nego i 'Ol-NBA'. Jedan je od najboljih igrača u ligi, jedan od najboljih visokih igrača na svetu. To što će predstavljati Denver Nagetse u Čikagu na Ol-star utakmici je sjajno za njega, našu organizaciju i sve navijače tima u Americi, ali i Srbiji", istakao je Meloun.

Košarkaški savez Srbije je polovinom januara saopštio da je Meloun potvrdio da će se priključiti reprezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu (od 26. do 29. juna), ali o tom angažmanu moraće da se utvrde još neki detalji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC