• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac izašao iz svlačionice "hladan kao led": Ništa nam ovo nije donelo!

Autor mondo.rs

Za prvi je zakasnio, u drugom se borio kao i uvek, ali izgleda da se Vladimir Štimac istuširao hladnom vodom posle pobede nad Partizanom u "Pioniru".

 Štimac izašao iz svlačionice "hladan kao led": Ništa nam ovo nije donelo! Izvor: MN PRESS

Vladimir Štimac nije bio tu kada su crveno-beli predvođeni "privremenim" trenerom Andrijom Gavrilovićem doživeli poraz od Partizana u "Areni".

Stigao je na vreme za drugi, odigran ovog ponedeljka uveče pred zvezdašima u "Pioniru" i potvrdio publici, rivalu (i sebi) da takve mečeve ume da odigra samo maksimalno borbeno, srčano, muški i sportski.

Možda će vas zanimati

"Imali smo veliki pritisak, Partizan nije. Velika i važna pobeda pred dve utakmice u Evroligi, u kojima treba da se borimo i pobedimo, a potom i duel u Baru koji je jedan od važnijih. Ovo je tek početak, ništa nam ova utakmica nije donela što želimo", rekao je Štimac ispred svlačionica, nedaleko od dugogodišnjeg rivala, prijatelja i nekadašnjeg saigrača u reprezentaciji Srbije, Novice Veličkovića.

VLADINA PORUKA ZVEZDAŠIMA: PODRŽITE OVU EKIPU!

Crvena zvezda je u odličnoj utakmici pobedila Partizan rezultatom 92:86, izjednačila na 21:21 u derbijima odigranim u ABA ligi i zakomplikovala situaciju na tabeli pred vatreno plej-of čistilište na putu ka Evroligi.

Upravo u tom takmičenju i to već u sredu uveče, šampion Srbije vodiće još jednu borbu do poslednjeg atoma snage. Protivnik će biti Panatinaikos.

Štimac je pozvao navijače, ovog puta u "Areni" i zatražio bezrezervnu podršku.

"Ova ekipa je to zaslužila, igra lavovski. Biće grešaka i svega, ali na kraju smo se borili i izborili veoma važnu pobedu. Čestitam saigračima na izvanrednoj timskoj igri", kazao je Štimac.


Ljubimac zvezdaške publike naveo je da mu je drago zbog povratka Dejana Davidovca i Marka Jagodića Kuridže posle povreda, uz reči da su "oni veliki deo tima".

Komentarisao je i dobru igru "super agresivnog" Bilija Berona, koji je sa 26 poena vodio crveno-bele ka "najslađoj" pobedi u sezoni.

"Svaki dan neko drugi. To je naša najveća snaga. Zato smo jaka ekipa koja ide da pobedi svaku utakmicu. Jeste super što smo pobedili u derbiju. ABA liga je prioritet, a pobede u Evroligi mogu da budu samo vetar u leđa", istakao je 32-godišnji Beograđanin, koji se u decembru vratio u rodni grad posle isteka kratkoročnog ugovora sa Fenerbahčeom i treći put u karijeri zaigrao u crveno-belom dresu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC