• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda i Faje - rastanak! "Srećno i Braunu"

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli potvrdili da su oba krilna centra napustila klub.

 Crvena-zvezda-Mohamed-Faje-otisao-raskid-ugovora Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda mts obavijestio je javnost da je sporazumno raskinuo ugovor sa Mohamedom Fajeom (34 godine, 208 centimetara).

Senegalski krlini centar je igrajući cijelu prošlu i dio ove sezone, sa klubom sa Malog Kalemedana osvojio tri trofeja, i bio dio aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

U sezoni 2018/19 dao je veliki doprinos osvajanju ABA lige, a klub mu je zahvalio na svemu što je pružio u na terenu i van njega. Takođe, navedeno je i da je iskusni košarkaš pokazao veliko razumevanje pri rastanku.

Faje je dao izjavu za klupski sajt:

"Dragi Zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomiješanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku, šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zaposlenima u klubu i svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedjelje u nedjelju igrajući za klub. Ovo je bilo lijepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja".

Izvor: MN PRESS

Zvezda je istakla da je Faje poslije Derika Brauna i Nemanje Nenadića (KK Mega – pozajmica) treći igrač iz aktuelnog sastava koji je promijenio sredinu, čime je potvrdila i da je američki krilni centar napustio klub, što je i bilo očekivano poslije dugog perioda u kojem nije bio u timu.

"KK Crvena zvezda Deriku i Mohamedu želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere", takođe je navedeno u saopštenju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC