• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron ima nešto važno da saopšti: Hoću na Igre u Tokio!

Autor mondo.rs

Džejms već ima dva zlata u svojoj kolekciji, ali izgleda da mu to nije dovoljno...

 Lebron Džejms - 11111želim na Olimpijske igre u Tokio Izvor: Guliver/Getty Images/Harry How, Harry How/Getty Images Europe

U ponedjeljak je objavljen širi spisak igrača na koje će Greg Popović računati za izbor tima za Olimpijske igre, a već dan kasnije prva zvijezda svjetske košarke je svojom izjavom poslao poruku o svom nastupu u Tokiju.

I kako stvari stoje, Lebron Džejms ima veliku želju da poslije osam godina ponovo nastupi na najvećoj svjetskoj smotri.

Možda će vas zanimati

 Lista sa 44 imena igrača je zaista zastrušujuća, a svi žele da znaju hoće li popularni "kralj Džejms" biti u timu kada konačan spisak bude bio objavljen pred same Igre-

Lebron nije nastupio na OI u Riju 2016. i čini se da se zato i uželeo takmičenja na Igrama. Jedan od razloga je i saradnja sa velikim Gregom Popovićem.

''Moje ime je u 'šeširu'. Nadam se da ću odigrati dug plej-of sa Lejkersima, a onda ću vidjeti šta će biti. Sve zavisi od toga kako ću se osećati i tome šta će reći moja porodica'', kazao je Džejms.

Popović će početkom juna odabrati konačan spisak sa 12 imena, a pripreme "drim tima" će početi dvije sedmice nakon završetka finala NBA lige.

''Želim da igram u Tokiju. Gledajući sve što sam napravio u karijeri i sve ono što želim da napravim do kraja, osvajanje olimpijskog zlata jedan je od ciljeva koje sam zacrtao. Srećan sam što sam među kandidatima, nadam se da ću biti dio ekipe. Uzbuđen sam zbog potencijala i mogućnosti koje ima ovaj tim'', rekao je Lebron.

Iako neki misle da bi Amerikanci mogli da osvoje i zlato u rukometu sa Lebronom u timu, Amerikanci ne žele da im se ponovi debakl sa nedavnog Svjetskog prvenstva.

Oni su tada završili na šestom mjestu, iza petoplasirane Srbije. Zato se sada nade polažu u najjači mogući tim, a Lebron bi mogao da pojuri četvrtu olimpijsku medalju.

Već je osvojio bronzu 2004. u Atini i zlata u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine. Olimpijske igre u Tokiju počinju 24. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC