• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić imitirao Lebrona, "King" umirao od smijeha!

Autor mondo.rs

Naravno, pošalica i smijeha neće biti ako se dva majstora košarke nađu ponovo na suprotnim stranama u plej-of seriji koju svi priželjkujemo.

 Nikola-Jokic-i-Lebron-Dzejms-Imitacija-Kinga-na-treningu-za-NBA-All-Star-2020-u-Cikagu-VIDEO Izvor: Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America

Započeto 2019. u Šarlotu kao rivali…

Jokić i Lebron 2019. godine.
Izvor: YouTube


...nastavili su 2020. u Čikagu kao saigrači.

Jokić i Lebron.
Izvor: YouTube

Kamere u "Junajted centru" zabilježile su trenutak sa treninga najboljih košarkaša današnjice pred večerašnje veliko finale NBA Ol-star vikenda.

Lebron Džejms "umirao" je od smijeha gledajući Nikolu Jokića kako ga imitira.

Jokić i Lebron na Ol-staru.
Izvor: YouTube


"Džoker" je svjesno prenaglašavao neke od "Kingovih" prepoznatljivih pokreta, konkretno "trzaj" tijelom pred dribling u mjestu i skok šut "sa" glave, što je nasmijalo i ostale članove "Tima Lebron", ali i samog kapitena koji će u noći između nedjelje i ponedjeljka 16. put biti starter na Ol-staru.

Jokić i Lebron vodili su bespoštednu borbu ove nedjelje u utakmici drugog i prvog na Zapadu, završenoj porazom Denver Nagetsa od L. A. Lejkersa u produžetku.

Džejms je te večeri "podijelio" deset godina mlađem rivalu lakat u predjelu nosa, koji je možda uticao i na rastrzanu igru srpskog centra u "clutch" trenucima derbija, ali je scena iz Čikaga pokazala da među liderima dva najbolja tima konferencije nije ostalo "zle krvi".

Naravno, pošalica i smijeha neće biti ako se dva majstora košarke nađu ponovo na suprotnim stranama u plej-of seriji koju svi priželjkujemo.

Duel "Tima Lebron" i "Tima Janis" direktno će prenositi TV Arenasport, koja je "išla" uživo iz dvorane Čikago Bulsa i prethodne dvije noći tokom dramatičnih finala u trojkama i zakucavanjima, odnosno ne baš dramatičnog duela Amerike i Svijeta na otvaranju festivala NBA košarke.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC