• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Testiraju ga na doping, čuvaju kombinovanom odbranom, a on nastavlja...

Košarkaš Vašingtona otkrio sa kakvim se sve problemima susreće.

 NBA liga Vašington Bruklin 110-106 Bredli Bil doping kontrola Izvor: Getty Images/Patrick Smith, Patrick Smith/Getty Images North America

Na meču Vašingtona, za koji igra Bredli Bil i Bruklina, prekinuta je igračeva serija od dva meča na kojima je postizao preko 50 poena. Ovog puta je ubacio samo 30, ali je njegov tim, za razliku od prethodne dvije utakmice, pobijedio.

Bredli Bil je prvo ekipi Čikaga ''spakovao'' 53 poena, zatim je i u meču koji je otišao u produžetak, protiv Milvokija, postigao 55 poena. Takve brojke privuku pažnju.

Možda će vas zanimati

 A kako je igraču bilo nakon te dvije utakmice, otkrio je poslije meča sa Bruklinom. On je ispričao šta mu se sve dešavalo prethodnih dana i kako su rivali reagovali na njegove partije.

''Pretpostavljam da liga ne želi da ja postižem 50+ poena. Testirali su me, da provjere da li sam dopingovan'', rekao je Bil.

Košarkaš Vašingtona je postao tek 11. igrač u istoriji lige sa dvije uzastopne 50+ utakmice i prvi čovjek koji je to uradio u dresu Vašingtona.

''Prišao sam Geretu Templu tokom meča i rekao mu ''Čoveče, vi stvarno igrate box+1'', nisam očekivao to. Niko me tako nije čuvao još od srednje škole'', istakao je dvostruki učesnik Ol-stara.

Zbog njegovih partija u posljednje vrijeme, ekipa Bruklina je modifikovala odbranu i prikazala nešto što se rijetko viđa u NBA. Odbrana ''box+1'' je kombinacija zonske odbrane i odbrane na čovjeku, pa tako četvorica igrača stoje u zoni, dok peti prati najopasnijeg igrača rivalskog tima. U ovoj situaciji, Bredli Bil je bio meta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC