• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović hvali Zvezdu: Dobar su oni tim!

Autor Milutin Vujičić

Fenerbahče se revanširao Zvezdi za poraz u Beogradu, a trener turskog kluba poslije meča govorio pohvalno o srpskom šampionu.

 Fenerbahce-Zvezda-66-63-izjava-Zeljko-Obradovic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts bila je nadomak "duple" pobjede nad Fenerbahčeom ove sezone u Evroligi, ali koncentracija u završnici bila je na strani kluba iz Turske.

Možda će vas zanimati

Nikola Kalinić pogodio je trojku na 40 sekundi do kraja, dok Stratos Perperoglu nije uspio da mu odgovori na isti način, tako je da je Fenerbahče došao do pobjede nad Zvezdom 66:63.

Ovom pobjedom Fenerbahče je stigao do vrlo izgledne situacije (13-14) da ostane u plej-ofu koji mu je u jednom trenutku sezone djelovao i nedostižno...


Poslije utakmice trener turskog tima Željko Obradović čestitao je svojim igračima na trijumfu uz pohvalu na račun sastava Dragana Šakote, koji je u Istanbulu predvodio Andrija Gavrilović.

"Bila je ovo teška utakmica i odlučena je u posljednjim sekundama", rekao je Obradović.

"Crvena zvezda je igrala zaista dobro u drugom poluvremenu, a mi smo u prvom dijelu propustili naše šanse da napravimo veću razliku. Oni su još jednom pokazali da su baš dobar tim", naveo je trener Fenerbahčea i okrenuo se meču u petak koji ih očekuje protiv Himkija.

"Oni igraju drugačije, imaju dobar roster i sposobni su da daju 90 i više poena bez problema, tako da je najvažnije za nas da igramo dobru odbranu".

Prethodnih dana spekulisalo se o tome da bi ovo mogla da bude poslednja sezona Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea pošto je dva puta odbio da produži ugovor sa Fenerbahčeom, a "oročen" je do kraja takmičarske 2019/20.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC