• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Virtus je uporan, ali klubovi u Italiji rekli - NE

Autor Mladen Šolak

Klub iz Bolonje izneo je konkretan predlog učesnicima Serije A, ali nije naišao na podršku.

 Virtus je uporan, ali klubovi u Italiji rekli - [NE] Izvor: MN PRESS

Od početka pandemije virusa korona, od kojeg Italija posebno strada, deluje da je Virtus najaktivniji u potrazi za novim rešenjima i da ulaže najveći trud da sezona bude okončana na terenu.

Klub iz Bolonje najpre je javno predložio da bi trebalo da se odigra Fajnal-ejt Evrokupa umesto plej-ofa, ali je ta priča brzo utihnula, kao i svaki konkretan razgovor o sportu u ovom periodu.

Možda će vas zanimati

Potom je ekipa Aleksandra Saše Đorđevića za mnoge iznenadno počela da trenira, u nekoliko sala, u grupama od nekoliko igrača, ali je i to prestala posle nekoliko dana.

Početkom ove nedelje, Virtus je predložio ekipama iz košarkaške Serije A da sezona bude nastavljena u julu, sa novim timovima. Međutim, ni to nije prošlo.

"Klubovi italijanskog prvenstva odbili su Virtusov predlog da nastave sezonu 2019/20 turnirom koji bi 16 timova odigralo između jula i septembra. Aktuelna sezona mora da bude završena pre 30. juna, ako uopšte bude nastavljena", objavljeno je u sredu.

Zašto je Virtusu ovoliko stalo da se ova sezona po svaku cenu odigra, uprkos svemu? Direktor kluba Luka Baraldi nedavno je dao odgovor na to pitanje bez okolišanja.

"Ako ovo prvenstvo bude otkazano, predviđamo gubitak od 5 miliona evra, uz dodatak na već potrošenih 10. U svakom slučaju, ne želimo da osvojimo Skudeto za stolom", rekao je Italijan, čiji je tim u trenutku prekida bio prvi na tabeli Serije A, ispred Sasarija, Breše i Armanija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC