• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović: To nije naš predlog

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

Prvi čovek crno-belih o organizaciji završnog turnira Evrokupa.

 Ostoja-Mijailovic-predlog-Evrokup-zavrsnica-u-Novom-Sadu Izvor: MN PRESS

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdili su da je naša zemlja poslala predlog za organizaciju završnih turnira Evrolige i Evrokupa.

Dva najjača klupska košarkaška takmičenja u Evropi su prekinuta zbog pandemije korona virusa, i dalje se traže rešenja za njihov nastavak, a Srbija je predložila da Evroliga bude završena u Beogradu, odnosno Evrokup u Novom Sadu.

Možda će vas zanimati

"Borimo se da dobijemo organizaciju završnica Evrolige i Evrokupa, takmičenja u kojima učestvuju Crvena zvezda i Partizan. Na taj način mogli bismo da imamo oko 3.000 ljudi koje bismo ugostili u Beogradu i Novom Sadu, koji bi odseli u našim hotelima", istakao je Aleksandar Vučić prošle večeri tokom emisije "Hit tvit".

Prethodno je Partizan predlagao Evroligi da se završnica Evrokupa održi u Beogradu, kao kontrapredlog Virtusu koji je "kandidovao" Bolonju, a Ostoja Mijailović komentarisao je i "nominaciju" Novog Sada.

"Nismo mi to predložili, to je došlo od nekog drugog. Naš predlog je Beograd, ali ne odlučujemo mi, već Evroliga", rekao je Ostoja Mijailović za "Sportski žurnal" i dodao:

"Lično sam pre dve nedelje pisao izvršnom direktoru Evrolige i predložio da se igra u Beogradu. Naravno, ukoliko se za to stvore mogućnosti. Zahvalio mi se na tome".

Čelnici kompanije koja upravlja Evroligom i Evrokupom ranije su utvrdili 24. maj kao "dan D" kada će biti poznata sudbina dva takmičenja, a već su poznata i uputstva kako će se oni nastaviti ukoliko dobiju "zeleno svetlo" za restart.

Podsetimo, Partizan će u toku dana početi ekipne treninge.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC