• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se Evroliga: Razmatramo različite scenarije

Autor Mladen Šolak

"Održavamo sastanke, razgovaramo... Tražimo najbolje rešenje".

 Evroliga-saopstenje-korona-virus-sezona Izvor: MN PRESS

Dve nedelje pre nego što će Evroliga zvanično odlučiti da li će sezona biti nastavljena ili neće, rukovodstvo takmičenja oglasilo se na zvaničnom sajtu.

U šturom saopštenju navedeno je da je Evroliga u kontaktu sa klubovima, da uzima sve opcije u obzir i da aktivno radi na rešenjima za ovu sezonu, ali i za budućnost.

Pročitajte saopštenje.

"'Euroleague Basketball' sa svojim članovima svakodnevno radi na tome da planira sve različite scenarije koja su moguća tokom perioda suspenzije Evrolige i Evrokupa. Istovremeno, radi se i na tome da postavimo osnov za buduća poboljšanja takmičenja.

Možda će vas zanimati

Od kada su suspendovana oba takmičenja zbog pandemije kovida-19, održan je niz telefonskih razgovora i video sastanaka u cilju održavanja košarkaškog poslovanja, iako nije bilo utakmica na najelitnijem evropskom nivou.

Video sastancima prisustvuju generalni menadžeri ili sportski direktori svih 18 evroligaških timova. Glavne teme su uticaj kovida-19 na takmičenje, kao i neophodne pripreme da prevaziđemo prekid. Oba cilaj su kratkoročna i uz to poštuju igrače, kalendar, pripreme domaćih takmičenja i propozicije za sezonu 2020/21.

Uz to, predstavnici za medije svih 18 evroligaša održali su virtualni zajednički sastanak da bi usaglasili odgovor na trenutnu situaciju, da bi razmotrili načine na koje navijači mogu da budu informisani o nastavku i eventualnom restartovanju takmičejna, kao i koordinaciji kampanje #eurolagueunited", piše u saopštenju Evrolige.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC