• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović otkrio kada se vraćaju Trinkijeri i Šćepanović

Autori mondo.rs Autori Tanjug

"Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović.

 Ostoja-Mijailovic-KK-Partizan-kompletan-do-kraja-nedelje-nastavak-takmicenja-na-parketu Izvor: MN PRESS

Crno-beli se spremaju za nastavak sezone.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je u sredu da očekuje da ekipa bude kompletna do kraja sledeće nedelje i najavio kada očekuje povratak članova stručnog štaba.

Možda će vas zanimati

On je rekao da do kraja ove sedmice očekuje povratak u Beograd trenera Andree Trinkijerija i njegovog asistenta Vlada Šćepanovića.

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone", kaže Mijailović za klupski sajt, a preneo je "Tanjug".

"Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva."

On je ponovio da je prioritet za KK Partizan završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena.

"Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC