• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan (možda) ostaje bez titule, ali ne i Trinkijerija

Autor mondo.rs

Trener crno-bijelih ostaće na klupi i naredne sezone, saznaje "Informer"

 Andrea-Trinkijeri-ostaje-trener-Partizana-u-sezoni-2020/2021 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan će, kao i ostali klubovi ABA lige, učestvovati na današnjoj video konferenciji na kojoj bi trebalo da se riješi mnogo pitanja.

Poslije tog sastanka trebalo da bi da bude poznato kako će se završiti regionalna liga, da li će se nastaviti takmičenje, da li će za šampiona biti proglašen tim koji je u trenutku prekida bio na čelnoj poziciji, to jest Partizan, ili neće, da li će biti ispadanja u niži ring, ulaska iz druge lige i proširivanja takmičenja...

Možda će vas zanimati

Crno-bijeli sa nestrpljenjem očekuju taj sastanak, budući da su poslije odluke Evrolige o prekidu sezone ostali bez mogućnosti da se priključe tom takmičenju sljedeće sezone, što je svakako uticalo na planove u klubu.


Kako trenutno stvari stoje mala je vjerovatnoća da će biti proglašeni i za šampiona ABA lige. Ipak, dobra vijest je da bi trener Andrea Trinkijeri mogao da ostane na klupi crno-bijelih, bez obzira na današnju odluku. On, prema izvorima "Informera", ne planira da napusti klub godinu prije isteka ugovora.

"Andrea Trinkijeri je i dalje u Beogradu. Zasad nema nikakvih naznaka da će on napustiti crno-bijele. Naravno, u sportu i na tržištu se stvari mogu brzo promijeniti, pogotovo sada kada se sve poremetilo zbog epidemije korona virusa. Ipak, stanje u klubu je redovno i fokus je na tome da se razgovara sa strancima kojima ističe ugovor. Trinkijeri ima ugovor na još godinu dana, Markus Pejdž i Vilijam Mozli se vraćaju jer su produžili ugovore, a sa ostalima će morati da se razgovara", navodi "Informer".

Trinkijeri je pre dve nedelje stigao u Beograd iz Italije i odmah preuzeo vođenje treninga, nakon što se ekipa okupila nešto ranije nakon pauze. Spremno je nastavio da obavlja svoj posao, iako se tada nije znala odluka Evrolige i to da će Partizan i sljedeće sezone nastupati u Evrokupu. Poručio je tada da crno-bijeli moraju da budu spremni za svaki mogući scenario.

"Ja sam ponosni trener Partizana i ponosan sam kako je moja ekipa igrala ovu sezonu. Moramo da budemo spremni na sve. Mene ne zanima da igram sutra, ali želim da znam kad da počnem sa pripremama. Možda bi trebalo da se pripremamo za sljedeću sezonu", naveo je tada Trinkijeri.

Poslije današnjeg sastanka čelnika klubova ABA lige vjerovatno će mnoge stvari biti jasnije, što će svakako uticati i na korake koje će ekipe preduzimati. Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, najavio je da će se obratiti javnosti tek 4. juna, prvi put nakon donošenja odluke Evrolige o prekidu sezone, i poslije Skupštine ABA lige.

MONDO će pratiti sva dešavanja, zato ostanite uz nas.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC