• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije FK Partizan i KK Partizan pronašao pojačanje u Ljubljani?

Autor Dušan Ninković

Crno-bijeli ovih dana često gledaju ka Sloveniji.

 KK-Partizan-pojacanje-plejmejker-Kodi-Miler-Mekintajer-Cedevita-Olimpija-ABA-liga Izvor: MN PRESS

Preneli smo jutros informaciju da je fudbalski klub Partizan ''zagrizao'' za defanzivca koji bi trebalo da ojača konkurenciju na pohziciji štopera, a sada bi iz istog grada mogao da se pojača i košarkaški klub.

Ukoliko su tačni navodi iz grčke, a prenosi ih Hristos Caltas, novinar SDNA, crno-beli ''mjerkaju'' Miler-Mekintajera.

Možda će vas zanimati

Američki bek, rođen 1994. godine, 2016. pokušao je na NBA draftu, a pošto ta zamisao nije prošla, okrenuo se karijeri u inostranstvu. Igrao je u Belgiji i Rusiji, pa se na kratko vratio u Ameriku, ali ponovo nije dobio veću šansu. Potpisao je za Dalas, ubrzo je dobio otkaz, a zatim igrao za njihov razvojni tim u G ligi.

Drugi dio evropske karijere bio je mnogo bolji. Prvo Zenit iz Sankt Peterburga, Partizanov rival od prošlog ljeta za evroligašku ''vajld'' kartu, a zatim Cedevita Olimpija, nakon što su se slovenački i hrvatski tim spojili u jedno.

Miler-Mekintajer je cijelu sezonu proveo u Ljubljani, gdje je igrao najbolju košarku u karijeri. To nije promaklo Partizanu, koji će i naredne sezone imati velike ambicije, pa je američki plejmejker jedno od potencijalnih pojačanje.

Tokom igranja za slovenački tim, Miler-Mekintajer je bilježio 14 poena, 5.1 asistenciju i 3.8 skoka po meču. Nema sumnje da bi, sa takvim brojkama, bio veliko pojačanje za ekipu koja je u trenutku prekida takmičenja imala najbolji skor u ABA ligi i Evrokupu.

Kao što je od ranije poznato, crno-bijeli će i naredne sezone igrati Evrokup. Takmičenje je obezbijedilo mjesto za svih osam učesnika koji su u prekinutoj sezoni stigli do četvrtfinala, a predsjednik kluba Ostoja Mijailović je na konferenciji saopštio da je odbijena ponuda FIBA. Njihova Liga šampiona željela je srpski tim u tom takmičenju već od naredne sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC