• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divna vijest: Vraća se NBA, prenosi na Areni i od 18 časova!

Autor Milutin Vujičić

Biće ovo zanimljivo ljeto...

 Divna vijest: Vraća se NBA, prenosi na Areni i od 18 časova! Izvor: Tanjug, Ron Jenkins/FR171331 AP

Pandemija korona virusa ostavila nas je bez sporta na skoro tri mjeseca, ali ćemo zato tokom ljetnjih meseci dobiti adekvatnu zamjenu!

NBA liga se vraća i zvanično 31. jula u atipičnom formatu u "Diznilendu", potvrdio je NBA komesar Adam Silver za Arenu sport, nosioca ekskluzivnih TV prava, poručivši da će se meč za šampionski prsten odigrati najkasnije 12. oktobra.

Možda će vas zanimati

Arena Sport će tako prenositi direktne prenose utakmica velikih NBA zvijezda, između ostalih i Jokića, Dončića, Hardena, Lebrona, u najčudnijoj završnici sezone svih vremena.

Odlična vijest za ljubitelje košarke je što će mečevi počinjati u 18 časova po centralnoevropskom vremenu, što znači da ćemo do ranih jutarnjih sati narednog dana biti prikovani uz najbolje što svjetska košarka može da ponudi.

A kako je ljeto, i kako nas čekaju velike vrućine, ovo će biti idealna zamjena za tri mjeseca pauze u kojima nismo mogli da gledamo košarku.

Od 22 tima koji započinju odnosno nastavljaju takmičenje, 16 ekipa će se plasirati u plej-of koji će biti održan na isti način, kao i ranijih godina, tako da bi eventualnu sedmu, finalnu utakmicu plej-ofa, mogli na Areni sport da gledamo 12. oktobra.

"Za televiziju Arena sport saradnja sa NBA ligom predstavlja istinsko zadovoljstvo i privilegiju. Tokom video konferencije od Adama Silvera saznali smo detalje vezane za nastavak sezone. Impresionirani smo organizacijom, donijetim odlukama i idejama vezanim za završetak lige. Zaista smo ponosni što kao medijska kuća imamo privilegiju da sarađujemo sa takvim profesionalcima koji takođe u TV Arena sport vide značajnog medijskog partnera i saradnika", kazao je direktor Arene Nebojša Žugić.

"Gledaoci u regionu od 31. jula pa sve do sredine oktobra imaće priliku da svakodnevno uživaju u najboljoj svjetskoj košarci posredstvom Arena sport. Prenosićemo sve utakmice iz Diznilenda gdje nas očekuje spektakl kakav svijet do sada nije vidio. Ozbiljno se pripremamo za dva i po mjeseca koja će kada je sport u pitanju obilježiti završnica NBA lige".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC