• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši golman Vojvodine i Crvene zvezde jača crveno-plave redove?

Autor mondo.ba

"Bilo je kontakata iz Banjaluke preko jednog prijatelja, ali za sada još ne i zvaničnih razgovora", poručio je Damir Kahriman

 Damir Kahriman FK Borac Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Nakon što je fudbalska sezona u BiH proglašena završenom odlukom Izvršnog odbora FS BiH na prijedlog Takmičarske komisije, Fudbalski klub Borac je po sedmi put u klupskoj istoriji stekao pravo da se takmiči na evropskoj sceni.

Cilj rukovodstva banjalučkog premijerligaša je da stvori respektabilan sastav kako za evro-scenu, tako i za narednu takmičarske sezonu, a jedna od meta je, navodno, nekadašnji golman Crvene zvezde i ex-reprezentativac Srbije Damir Kahriman.

Možda će vas zanimati

Poznato je, naime, od ranije da je Borac najaktivnije radi na rješavanju golmanske pozicije. Sporazumno je raskinut ugovor sa Mladenom Lučićem, dok će jedan od dvojice čuvara mreže, Mladen Kukrika ili Jovan Kutić, biti proslijeđen na pozajmicu.

S tim u vezi, radi se na dovođenju još jednog čuvara mreže, a "Glas Srpske" navodi da je jedan od kandidata 35-godišnji Kahriman, kojem 30. juna ističe ugovor sa grčkom Lamijom.

"Iskren da budem, bilo je kontakata iz Banjaluke preko jednog prijatelja, ali za sada još ne i zvaničnih razgovora. Čuo sam lijepe priče o Borcu i Banjaluci. Sviđa mi se ideja da ponovo zaigram u Evropi, ali i to što je želja čelnika kluba da se naredne sezone bore za titulu. Vidjećemo šta će donijeti naredni dani, ali naravno da moram obaviti razgovore i sa čelnicima Lamije", poručio je Kahriman.

Iskusni golman je najvećim dijelom karijere nastupao za klubove u Srbiji. Počelo je od užičke Slobode, a nastavilo se Javorom, Zemunom, Vojvodino, Radom i na kraju Crvenom zvezdom, gdje se i najduže zadržao (četiri godine, od ljeta 2014. do ljeta 2018. godine) i osvojio dvije titule šampiona Srbije (2016. i 2018. godine).

Kad je u pitanju internacionalna karijera, u Grčkoj je osim PAS Lamije još bio član Iraklisa, dok je u Turskoj i Ukrajini zadužio opremu Konjaspora i Tavrije.

Bio je član mlade reprezentacije Srbije koja je na Evropskom prvenstvu 2007. godine zaustavljena u finalu, a za najjači tim "orlova" upisao je tek osam nastupa – sve na prijateljskim utakmicama.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Alex

Bravo za odluku! Bas mi je drago da on dodje!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC