• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od glave do pete - Zvezdino dijete!

Autori Mladen Šolak Autori Pavle Knežević

Saša Obradović se vratio u crveno-bijelu tvrđavu na Kalemegdanu.

 Sasa-Obradovic-se-vratio-u-KK-Crvena-zvezda-ABA-liga-Evroliga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Saša Obradović se ponovo vratio u Crvenu-zvezdu!

Ovog puta kao trener koji će predvoditi ekipu u narednoj sezoni.

"Mislim da sam za sve ove godine, kao trener, igrač i ličnost, zaslužio da budem trener Crvene zvezde. Ne bojim se, spreman sam i fizički i psihički da iznesem sve što nosi ovaj veliki klub", rekao je Saša Obradović na Malom Kalemegdanu.

Na posjećenoj konferenciji za novinare na klupskim terenima, novog trenera crveno-bijelih dočekao je veliki broj novinara, kompletno rukovodstvo kluba, kao i članovi mlađih kategorija.

Predsjednik Zvezde Nebojša Čović rekao je da je Obradović potpisao ugovor do 2022. godine, uz opciju produžetka do 2023.

"Kao što smo rekli prije neki dan, kada smo se sportski i gospodski oprostili od Šakote, predstavljamo vam novog trenera. Nema šta da vam predstavljam Sašu Obradovića, koji je od glave do pete Zvezdino dijete i čovjek koji je sa Zvezdom osvojio puno trofeja, klupska legenda i izuzetno kvalitetan trener. Potpisali smo ugovor na dvije plus jednu sezonu i planiramo da napravimo dobru saradnju i da prođemo zajedno kroz iskušenja. U tome ste nam vi potrebni, ali pozitivno orijentisani", rekao je on.

Saša Obradović je dugo pozirao novinarima, a na konferenciju je izašao u društvu svojih saradnika u novom stručnom štabu.

"Mikica Bogićević je sa mnom 14 godina i čovjek je od mog najvećeg povjerenja. Tu je i kondicioni trener Dušan Marković, kao i Bogdan Karaičić, koji je sa mnom od Lokomotive", izjavio je on.

Novi Zvezdin trener rekao je da sebe smatra dijelom Zvezde, "svakog kamena i istorije kluba".

"Mislim da sam svih ovih godina i kao igrač i kao trener i kao ličnost zaslužio da budem trener Zvezde. Znam i svjestan sam očekivanja, ne bojim se iskušenja, mislim da sam spreman i fizički i psihički da izdržim sve što nosi ovaj veliki klub i ova velika očekivanja. Zahvalio bih se svom agentu Mišku Ražnatoviću koji je napravio veliki trud da bih bio trener Zvezde. Znam šta me očekuje, svjestan sam odgovornosti, velikih očekivanja, grba koji je bio tu i prije, u prošlosti. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja", rekao je on.

O pojačanjima: "Sada kompletna javnost spekuliše oko tima koji će Zvezda imati u narednoj sezoni. Mislim da je rano da pričamo o tome. Razgovaramo kakve su mogućnosti svih igrača, na osnovu toga ćemo se i voditi. Ono što ja očekujem jeste da ćemo imati najbolji tim koji treba da predstavlja Crvenu zvezdu u najboljem svjetlu. Sve su to spekulacije. Prvo treba da sagledam kompletnu sliku, ko je pod ugovorom, a ko ne. Projekat tima. Na kontu toga ćemo donositi odluke koji igrač je najvažniji, koje nacionalnosti, da bismo napravili rezultat. Radujem se što sam dio ovoga. Cilj je da se što više igrača uključi u rotaciju, role treba da se znaju. Neće svi biti zadovoljni, ali imamo cilj da pokažemo Zvezdu u najboljem svjetlu".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC