• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu ne klonu duhom, već poručuju: Vidimo se sljedeće sezone!

Autor Pavle Knežević

Jaramaz i Zagorac se trude da ne žale za nečim na šta nisu mogli da utiču, ali imaju mnogo motiva za narednu sezonu

 Ognjen-Jaramaz-Rade-Zagorac-KK-Partizan-ostaje-zal-ali-vidimo-se-sljedece-sezone Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana ostavili su prekinutu sezonu iza sebe. Ili bar tako kažu. Svima je jasno da se na pandemiju nije moglo uticati i zato su sve snage usmjerene ka sljedećoj sezoni.

Ognjen Jaramaz i Rade Zagorac su se uželjeli košarke, ali se trude da ne razmišljaju šta bi bilo da je bilo.

Možda će vas zanimati

"Činjenica je da smo imali fenomenalnu sezonu do tog trenutka kad je prekinuto. To su stvari na koje ne možemo da utičemo! Pandemija koronavirusa zahvatila je cijeli svijet. Kad je već pauza nastupila, mislim da je donijeta prava odluka da se takmičenje prekine, jer je iz ugla nas sportista potrebno vrijeme da se vratimo poslije ovolike pauze. Sumnjam da bismo dobili toliko vremena koliko nam je trebalo, i onda to ne bi bila ona forma koju smo imali prije, ne bi bila ista situacija, odnos snaga", rekao je Jaramaz za MONDO.

"Ostaje žal jer smo ostali nedorečeni. Igrali smo veoma dobro. Niko ne garantuje da bismo osvojili trofeje, ali činjenica je da smo bili u najboljoj poziciji. Nastala je situacija na koju nismo mogli da utičemo i sada moramo da se usmjerimo na sljedeću sezonu, nema nam druge", dodao je on.

Partizan je prošle sezone pored dobre igre krasila i "hemija" u ekipi, može li se to ponoviti i u narednoj?

"Ja pretpostavljam da će veći dio tima ostati, tako da pretpostavljam da nam ova situacija neće otežati izgradnju te hemije. Mislim, ona je formirana, vjerovatno će biti novih pojedinaca, ali ako ostane veći dio ekipe - mislim da ćemo bez problema ponovo ući sa dobrim raspoloženjem u ovu sezonu", kaže popularni "Jare".

On je, kao i brojni drugi, igrao na oproštajnoj utakmici Dejana Milojevića, odnosno, zaigrao je košarku poslije više od tri mjeseca. I naravno da je uživao.

"Prijalo mi je, bio sam super uzbuđen!", kaže Jaramaz kroz širok osmijeh.

"Čak i na revijalnoj utakmici. Predugo je trajala ova pauza. Uželjeli smo se svi košarke i ovo je bila lijepa prilika da je ponovo igramo", rekao je on.

Rade Zagorac slično razmišlja o prekidu sezone.

"Ostali smo uskraćeni za najljepši dio. Vjerovatno svi ljubitelji košarke najviše žale zbog toga, pa tako i mi, jer smo bili akteri svega toga. Šta bi se desilo – nije moje da pričam. Imali smo dobru poziciju, bili smo raspoloženi za nastavak sezone, ali prosto desilo se nešto na šta niko ne može da utiče i jedino što mogu da kažem da ćemo biti motivisani i gladni za sljedeću sezonu", rekao je Zagorac.

Košarkaši su bili i na fudbalskom derbiju, ponovo su bili oči u oči sa navijačima…

"To je ta iskra neka koja nas je sve podjsetila šta smo izgubili, za šta smo ostali uskraćeni, svi smo prokomentarisali da je to nešto što nam fali, tako da…sljedeće sezone", poručio je Zagorac.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC