• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se pohvalila: Veliki ponos, drugi smo u Evroligi!

Autor Pavle Knežević

Košarkaški klub istakao je veliki napredak u Evropi

 KK-Crvena-zvezda-se-pohvalila-veliki-ponos-drugi-smo-u-Evroliga-kosarka Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda "sa velikim ponosom" se pohvalila danas da je dobila drugo mjesto i srebrnu medalju od Evrolige.

U pitanju je konkurencija najbolje marketing strategije svih klubova iz Evrolige i Evrokupa za prethodnu sezonu.

Možda će vas zanimati

"KK Crvena zvezda mts sa velikim ponosom objavljuje vijest koju je dobila iz Barselone tokom godišnjeg sastanka svih klubova Evrolige – da je nagrađena velikom nagradom – drugim mjestom i srebrnom medaljom za najbolji marketing strategiju u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa za sezonu 2019-2020!!!", piše u saopštenju crveno-bijelih.

Zvezda u svojoj prezentaciji predstavila sve aktivnosti promocije brenda kroz kampanju "Together we stand, together we can" i to u godini koja je obilježavala 75 godina postojanja kluba.

"I tako na na pravi način promovisala klub, Evroligu i sve vrijednosti takmičenja u kome naš klub već godinama učestvuje!!!", navodi Zvezda.

U zvaničnom obrazloženju Evrolige navode se svi rezultati KK Crvena zvezda u sezoni 2019/20 i ističe se da je "dostigla novi rekord u prosječnoj posjećenosti utakmica u Beogradu", da je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i pružanja novog iskustva navijačima prije njenog samog početka.

"Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju 'Together we stand together we can' kojom je na izvanredan način promovisala sve aktivnosti u godini jubileja i 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog COVID-19 trening program sa Bilijem Beronom", navodi se u obrazloženju Evrolige i nagrade Zvezdi.

U glasanju su učestvovali svi klubovi oba takmičenja Evrolige, Evrokupa (42 kluba u konkurenciji) menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovjekom takmičenja Đordijem Bertomeuom.

Prvo mjesto osvojio je Efes, a treće Fenerbahče.

"Ovu nagradu KK Crvena zvezda mts vidi kao još jednu potvrdu vrednog rada i konstantnog napretka na svim poljima u Evroligi, pa i na ovom koji je od izuzetne važnosti za cijelu Evroligašku porodicu i promociju takmičenja i kluba koji je od 2013.godine redvoni učesnik Evrolige i Evrokupa!", piše u saopštenju Zvezde.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC