• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva poruka novog košarkaša crno-belih: Samo Partizan!

Autor Dušan Ninković

Spreman je da zablista u svojoj drugoj evropskoj sezoni.

 Prva poruka novog košarkaša crno-belih: Samo Partizan!  Izvor: Christian Petersen/Getty Images North America, Getty Images/Christian Petersen

Košarkaški klub Partizan će u toku naredne nedelje predstaviti novog trenera, nakon što je iz kluba otišao Andrea Trinkijeri, a pojačanja već stižu.

Crno-beli imaju svoje zamisli, Kodi Miler-Mekintajer je već stigao na poziciju organizatora igre, a Trej Dreksler će biti ''prekomandovan'' iz zemunske Mladosti.

Možda će vas zanimati

U razvojnom timu Partizana je bio najbolji igrač, sa sjajnim prosecima, a tim koji ćemo gledati u ABA 2 ligi ostaje bez udarne igle. Očigledno je samo jedna evrospka sezona bila dovoljna da se Dreksler (23) izbori za šansu u Partizanu.

O njegovom prelasku u Partizan pričalo se i pre nekoliko meseci, ali sada više nema dileme. Da će nositi crno-beli dres potvrdio je i on sam, porukom na Instagramu. Čini nam se da jedva čeka mečeve.

''Zvanično je! Druga sezona. Uzbuđen sam što ću predstavljati crno-bele. Samo Partizan!'', napisao je Amerikanac na svom profilu, uz sliku u novom dresu.

Trej Dreksler igra na pozicijama dva i tri, a prethodne sezone je u KLS beležio preko 17 poena i skoro 8 skokova po meču. Poreklom je iz Sijetla, a igrao je za koledže Vestern Vašington i grand Kanjon.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC