• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović "pecnuo" Trinkijerija: Konačno trener koji je čist Partizanovac!

Autor Pavle Knežević

Predsjednik crno-bijelih poslao jasnu poruku nekadašnjem treneru

 Ostoja-Mijailovic-KK-Partizan-Andrea-Trinkijeri-prozivka-cistokrvni-partizanovac Izvor: MN PRESS

Partizan i zvanično ima novog trenera, ljubimca navijača Vladu Šćepanovića, a predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović rekao je da klub ni u jednom trenutku nije imao dilemu kada je trener u pitanju i obećao je punu podršku.

Tom prilikom je izgovorio rečenicu koja može da se tumači i kao elegantna prozivka Andree Trinkijerija, koji je napustio klub iako je govorio da nije tu zbog novca.

Možda će vas zanimati

"Kada je prije nešto više od 10 dana gospodin Trinkijeri donio odluku da više neće biti trener, ona nas je na neki način okrenula ko će biti. Od 2018. kada je došao ovaj stručni štab, tu su bili Šćep i ostali, svi smo budno posmatrali njihov rad i od početka sam imao osjećaj da će jednog dana biti trener Partizana", rekao je Mijailović.

Predsjednik crno-bijelih je istakao da je veći dio tima ostao na okupu i izgovorio je rečenicu koja može da se tumači kao lagana "prozivka" Trinkijerija (mnogo suptilnija nego što je to učinio Ratko Varda).

"Nismo mnogo ni tražili, ni tragali, bilo je mnogo ponuda od menadžera, ali od dana kada smo ostali bez prvog trenera, svi u klubu smo željeli samo njega. Imaće punu podršku od mene kao predsjednika kluba i od svih struktura u klubu. Bilo je vrijeme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali 15. marta. Više ne žalimo za tim, idemo naprijed. Uspjeli smo da sačuvamo tim, iako je bilo mnogo pritisaka da nam se rasturi, uz jednog ili dvojicu igrača. Želim Vladi mnogo sreće", rekao je Mijailović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC