• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović brani "mlađeg brata" Dangu: Da sjedi kod kuće, da se ne naljute!?

Autor Milutin Vujičić

"Ovo je posao kao i svaki drugi", kazao je Marko Simonović.

 Marko-Simonovic-treci-put-KK-Crvena-zvezda-komentar-Nemanja-Dangubic-KK-Partizan Izvor: MN PRESS

"Peckali" su bivši saigrači Nemanju Dangubića zbog odluke da pređe u Partizan, ali mu niko na tome nije naročito zamjerio, pa ni Marko Simonović.

Povratnik u redove Crvene zvezde otkrio je u intervjuu za "Večernje novosti" da potpuno razumije odluku svog nekadašnjeg saigrača, s kojim je dijelio i lijepe i manje lijepe trenutke na Malom Kalemegdanu, dodavši da mora da ga brani od negativnih reakcija u javnosti.

Možda će vas zanimati

"Ljudi moraju da shvate da smo mi profesionalci, tako da mogu da razumijem Danginu odluku. Ovo je posao kao i svaki drugi", kazao je Simonović.

"Da li je bolje za njega da u ovom ludom vremenu sjedi kod kuće šest mjeseci da se neko ne bi naljutio na njega? Moram da branim svog mlađeg brata", dodao je nekadašnji kapiten Zvezde kome je Dangubić prvo bio rival dok je igrao za Megu, a onda i saigrač u timu.

Odlični "trojkaš" treći put će obući dres Crvene zvezde, a ističe da su se dvije strane dogovorile za dva minuta i da se on najljepše osjeća "kod kuće".

"Dogovor je na obostrano zadovoljstvo postignut za dva minuta, potom smo razgovarali o svemu samo ne o detaljima ugovora. Ovom prilikom želim da se zahvalim Zvezdi, predsjedniku Čoviću i treneru Obradoviću na još jednoj prilici da igram za voljeni klub", naveo je Simonović.

Ističe da je novi trener Obradović "veliko trenersko ime" i da mu nije bitno da li će igrati dva ili 22 minuta, dodavši da na svoju ulogu gleda kao tutorsku, da pomogne mladim igračima.

"Da, želimo trofeje u ABA ligi, prvenstvu Srbije i Kupu Koraća. Imajući u vidu da će sezona u Evroligi početi bez navijača, a zna se koliko su oni bitni za Zvezdu, svaka pobjeda u tom takmičenju za nas je velika. Ne znam da li će ih biti 10, 12 ili 14, ali znam da je svaka velika", naveo je Simonović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC