• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratila se NBA, Jokić konačno zaigrao beka?! (FOTO)

Autor mondo.rs

Dočekasmo i to

 Kosarka-Denver-Nikola-Jokic-vratio-se-NBA-najcudnija-petorka-u-istoriji Izvor: Printscreen/NBA.com

Dočekasmo konačno, poslije više od četiri mjeseca, nastavak NBA sezone! Da je bilo čudno i neobično - jeste, ali Denver se pobrinuo da u prvim pripremnim utakmicama vidimo nešto nesvakidašnje.

Naime, tim Nikole Jokića nastupio je potpuno osakaćen, sa samo jednim bekom u sastavu, tako da je u jednom trenutku igrao sa najvišom postavom u istoriji NBA!

Denver je počeo meč u startnoj petorci Bol Bol (218 cm), Pol Mislap (201 cm), Mejson Plamli (211 cm), Nikola Jokić (213 cm), Džeremi Grant (203 cm), što je, bar prema dostupnim podacima, najviša startna petorka u istoriji NBA, s prosječno 209,2 centimetara.

Nestvarno! 

Prethodno je rekord držala startna petorka Milvokija u kojoj su bili Kris Midlton (201 cm), Janis Adetokunbo (211 cm), Nikola Mirotić (208 cm), Ersan Iljasova (208 cm) i Bruk Lopez (213 cm), s prosječnom visinom od 208,2 cm.

Što se tiče same utakmice, bilo je i zabavno i smiješno i sa očekivano mnogo grešaka, a prenos smo gledali sa komentatorima koji su se uključili preko aplikacije Zoom.

Nije sve djelovalo tako siromašno kao što smo gledali na treninzima, ali je jasno da će nastavak sezone biti sasvim drugačiji od onog što smo navikli da gledamo.

I ovakav osakaćen Denver je bio previše jak za Vašington, koji je uspio da u finišu priđe na 79:79, ali su Nagetsi odgovorili serijom 10:0 i na kraju "riješili" meč.

Jokić je za 26 minuta u igri imao učinak od 16 poena, sedam asistencija, sedam skokova i jednom ukradenom loptom. Najefikasniji u Denveru bio je Troj Denijels sa 22 poena, a novajlija Bol Bol (nije greška) oduševio je sve svojom partijom od 16 poena, 10 skokova i šest blokada.

U Vašingtonu se istakao Rui Haćimura sa 18 poena i devet skokova.

U prvoj utakmici večeras, koja je počela pola sata prije Denverove, LA Klipersi su pobijedili Orlando 99:90.

Prve poene poslije višemjesečne pauze u NBA postigao je "leteći Crnogorac" Nikola Vučević, koji je bio najefikasniji igrač Orlanda sa 18 poena i 10 skokova.

Ipak, Klipersi su favoriti za titulu, pa su tako i slavili večeras, predvođeni Luom Vilijamsom, koji je dao 22 poena i Polom Džordžom, koji je utakmicu završio sa 18 poena i pet skokova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC