• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda još nije zatvorila roster: Obradović "prati dešavanja na tržištu"

Autor Mirjana Šegan

Novi trener crveno-belih Saša Obradović detaljno razradio plan priprema za novu sezonu, ali ostavlja mogućnost dolaska još nekog pojačanja

 KK-Crvena-zvezda-Sasa-Obradovic-pojacanja-ABA-liga-Evroliga-transferi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaši Crvene zvezde pod palicom novog trenera Saše Obradovića uskoro će početi pripreme za novu sezonu.

Biće to poseban način rada u specifičnim okolnostima i pod posebnim mjerama, kojih će morati strogo da se pridržavaju i kad počnu utakmice.

Možda će vas zanimati

Okupljanje je zakazano početkom avgusta, nakon čega će uslijediti obavezni testovi na korona virus, zatim utvrđivanje fizičkog i zdravstvenog stanja, a onda i odlazak na pripreme, na neku od srpskih planina.

"Ne smijem da budem opterećen praksom koji plan nisam uspio ili neću uspjeti da sprovedem, već kako da iz date situacije izvučemo maksimum za ekipu i da pri tome sačuvamo zdravlje igrača. I na tom polju će se prepoznati pobjednici. Vidjeće se ko je više disciplinovan, ko je spreman da fizički i psihički iznese sve izazove. A biće ih dosta", izjavio je za "Sportski žurnal" Saša Obradović.

Novi trener jasno je isplanirao sve do detalja.

"Sa svim igračima sam obavio razgovore i napravljen je plan dolazaka. Definisan je svaki detalj, uz maksimalnu kooperativnost svakog pojedinca. Imali smo posebnu pažnju prema Lojdu, Noku i Simonoviću koji su igrali završnice šampionata u Španiji i Nemačkoj, ali to je razlika u svega nekoliko dana. U svakom slučaju, svi 11. avgusta krećemo na planinu".

Zvezda je ovog ljeta dovela Lendrija Noka, Džordana Flojda, Korija Voldena, Lengstona Hola i Marka Simonovića, ali čini se da tu nije kraj pojačanjima.

"I dalje pratimo dešavanja na tržištu. Dosta je tu nepoznanica i zbog promjena kalendara u Americi. Sada je i pitanje da li će se igrati Razvojna liga, što znači da će veliki broj igrača nagrnuti u Evropu, a to znači i da će biti povoljnije da se angažuju. Već ih ima dosta slobodnih i od prošle godine. U svakom slučaju, želja nam je da kroz treninge malo iskristališemo situaciju, pa da u skladu sa tim istražujemo druge opcije", poručio je Obradović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC