• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra sa Jokićem i šokirao je sve: Nikad se nisam vakcinisao, a korona...

Autor Milutin Vujičić

"To služi za kontrolisanje populacije", izjavio je Majkl Porter Džunior.

 Igra sa Jokićem i [šokirao je sve]: Nikad se nisam vakcinisao, a korona... Izvor: MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA, Guliver

Oglasio se još jedan sportista koga možemo svrstati u "antivakser" pokret!

U pitanju je Majkl Porter Džunior, talentovani košarkaš Denvera i saigrač Nikole Jokića, čija izjava je podigla SAD na noge, pa je čak i trener Majkl Maloun "upleten u celu priču". Odlučio je da se drži po strani i da ne "minira" svog igrača koji je zagazio u teorije zavere.

Možda će vas zanimati

"Smatram da se korona virus koristi za puno veću agendu. Trenutno se koristi za kontrolu populacije, celi svet se kontroliše", kazao je Porter Džunior.

Interesantno je da je mladi igrač Denvera prihvatio da dođe u "babl" usred korona virusa i da nastavi da igra NBA sezonu, o čijem nastavku smo pisali detaljno, a prihvatio je i da poštuje sva rigorozna pravila koja je liga propisala.

"Sada moramo da nosimo maske, ali ko zna što će se dogoditi kada dođe vakcina... Možda nećete imati dozvolu za putovanje ako niste vakcinu, a to je zaista suludo".

Izvor: Guliver/Justin Tafoya/Getty Images

Prethodno je srpski teniser Novak Đoković izrazio bojazan zbog vakcine protiv korona virusa, hrvatski fudbaler Dejan Lovren veruje u teorije zavere o "čipovanju" putem vakcine, dok je košarkaš Dvajt Hauard takođe jedan od onih koje nazivamo "antivakserima".

"Nikad se u životu nisam vakcinisao, niti bih to hteo. Istina je da je ovo jako ozbiljna stvar, ali je istina i da je prekrivena s puno toga što ne znamo", naveo je Porter Džunior.

Iz kluba je izostala reakcija, odnosno Maloun je kazao da "nije policija za misli" i da "neće govoriti igračima šta ne smeju, a šta smeju da kažu", poručivši da bi ovu temu trebalo zaboraviti pošto svako ima pravo na svoje mišljenje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC